Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Kropsterapi

Written by rødehjerte 4. jun 2006 12:57

Er der nogen, der har erfaring med kropsterapi, og evt. kender en god terapeut i Københavnsområdet?
Jeg har læst en del om det, og overvejer om det ikke kunne være noget for mig.

Jeg går hos en ok psykiater, men mangler et sted hvor jeg kan tale om alle de følelser, der sidder indestængt inde i mig, og som kommer uhensigtsæssige til udtryk overfor mine nærmeste. Jeg er meget spændt i dele af kroppen, hals, nakke, svælg og nedre ryg. Jeg er aktiv, dyrker meget motion, spiser sundt (for det meste), tager efexor depot- 375 mg om dagen-, ser min psykiater en gang om måneden, måske hver 14. dag, pga 2 depressioner indenfor 1½ år.
Jeg har det super godt i perioder, men pludselig falder jeg ned i et hul, føler mig ensom og reagerer stærkt overfor mine nærmeste. Enten klamrer jeg mig til dem, eller skubber dem bort, hvis jeg føler mig det mindste svigtet. Jeg er flov og har det dårligt med det. Men erfaringer har vist at jeg ikke kan "tillade" mig at forvente noget af nogen. For gør jeg det, bliver de vrede og straffer mig.
Jeg har altså avært ved at udtrykke mig så andre ikke bliver vrede, og den undertrykkelse af følelser hober sig op.
Min psykiater anvender kognitv terapi og det hjælper mig meget i det daglige, når jeg bekymrer mig over diverse ting, som økonomi, studie, job. Men her, jeg har forsøgt ihærdigt, hjælper det ikke.
Hvad stiller man op? Psykiateren vil have jeg skal arbejde kognitivt, men... Åh, det er svært at få tiden til det hos ham, så jeg vil nu finde en terapeut, der kan hjælpe mig.
Giv et praj, hvis du kender noget til sådan en.