Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Teenagepiger med depression - spørgeskema

Written by InfoMaster 25. okt 2007 14:18

Jeg hedder Trine og er studerende på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole. Jeg skal i gang med at skrive en opgave om teenagepiger med depression.

Jeg har derfor brug for nogle piger mellem 13 og 16 år, som vil være med til at give mig et indblik i, hvordan jeres hverdagsliv er. I skal være i enten medicinsk eller psykoterapeutisk behandling eller begge dele.

Indblikket vil jeg få, ved at I besvarer nogle spørgsmål, som er udarbejdet i et spørgeskema. Spørgsmålene vil omhandle jeres historie, jeres forhold til jeres venner, familie, skolegang og fritid. Spørgeskemaet kan I få tilsendt pr. mail ved at kontakte mig på trinesvendstrup@hotmail.com.

I vil være fuldstændig anonyme, og det er ikke en opgave, der vil blive læst af andre end min lærer og censor, medmindre I giver mig lov til at vise den til andre. Derudover kan I til enhver tid undlade at svare på de spørgsmål, som I ikke føler for at besvare.

Formålet med opgaven er at få et indblik i, hvordan jeres hverdag er, efter at I er kommet i behandling for depression. Derudover vil det give mig et overblik over, hvilke muligheder og begrænsninger behandlingsformerne giver jer. Målet kunne være at få ændret behandlingsformerne, hvis der er brug for det.

Venlig hilsen
Trine Svendstrup
trinesvendstrup@hotmail.com