Debatindlæg

Debatforum:  Pårørende og venner

Forældre/søskende til unge der har begået selvmord

Written by susabri 22. nov 2007 13:57

Jeg har den 26. okt. i år mistet min dejlige datter, hun blev kun 16 år. Hun havde borderline og oplevede et langt svigt fra kommunen, til sidst opgav hun. Hun havde mange selvmordsforsøg bag sig, troede næsten til sidst at hun var udødelig. Hun kæmpede så hårdt for at få det godt, men hun vidste også at hun havde brug for proffesionelhjælp, det fik hun bare ikke efter at hun blev udskrevet fra psyk i sommers.
Det har været så frygteligt at miste sin datter, vi brugte så meget tid sammen inden hun døde, og hun efterlader et kæmpe tomrum.
Jeg fandt hende selv, har aldrig oplevet noget værre i mit liv.
Kunne godt tænke mig at komme i kontakt med andre forældre der her oplevet at miste et ungt barn ved selvmord.
Jeg har stadig en datter, hun har jo også mistet sin søster. Jeg er meget bekymret for hende. De var tvillinger, så det har været et hårdt slag for hende, og hun er ikke særlig god til at få snakket om hendes følelser, så jeg ville være glad hvis hun evt kunne få kontakt med andre unge der har oplevet at miste en søskende ved selvmord.
Vi har begge fået psykologhjælp. Men min datter har ikke rigtig haft gavn af det, hun kan ikke rigtig åbne sig.
Så hvis der skulle være nogle der havde lyst til at snakke kunne det være rigtig rart.
Med venlig hilsen Susabri

hej

Written by Anonym 23. nov 2007 14:56

Hej Susabri

Jeg er ikke pårørende, men jeg ville bare sige, at jeg føler med dig og blev meget berørt af din fortælling! Jeg håber, du får respons og hjælp til at komme lidt videre!

Gode tanker fra
jhn