Debatindlæg

Debatforum:  Tips til motion

Hvordan dyrker I motion..?

Written by kitten19 6. maj 2010 09:58

Jeg tænker vi måske kan give hinanden nogen tips til at bevæge benene, flytte bildækket på maven og de mormorarme vi har. (jeg har ihvertfald :D)

Jeg er begyndt på zumba.. Noget helt nyt.. en blanding mellem dans og aroubic. Det er sjovt og Jeg har tagt næsten en cm. i taljen på to uger.. Så går jeg også mange ture.. helst hver dag.. hvis jeg ikke gør det tager jeg 20 min. zumba.
Ellers træner jeg en time tirsag, torsdag, lørdag og søndag.. ud over gå turerne..
Det er godt ja, men jeg vil bare gerne hurtigst muligt ned i vægt :(

Kickboksning

Written by studerende21 6. maj 2010 15:00

Jeg går til kickboksning to gange om ugen. Det er kanon. Man får alle sine aggressioner ud, man får VIRKELIG rørt sig, og der går ikke lang tid, før man mærker, at man er blevet bare lidt bedre. Det er super, ren terapi faktisk, og det kan VIRKELIG anbefales!


Knus herfra

Cykler (og lidt løb)

Written by nattevagten 6. maj 2010 20:17

Hej
Jeg cykler stort set altid rundt til alt hvad jeg nu skal til. Og tager for det meste trappen.
Jeg har en god ven der engang i mellem "lokker" mig med i skoven på mountainbike. Jeg har før i tiden løbet meget, men det kniber med at komme afsted når man ikke har en aftale der skal overholdes, så det kunne være man skulle lave en løbegruppe herinde?? Nogle interesserede? Jeg bor i Vanløse.

De bedste hilsner
Nattevagten

zumba

Written by Anonym 6. maj 2010 23:11

De fleste aftenskoler har vist efterhånden zumba. Bare som info. :) Jeg går til zumba på mit værested. Det er sjovt og giver meget. For mig er det grænseoverskridende og svært samtidig, men jeg prøver at holde ved.

Motivation

Written by kitten19 7. maj 2010 07:44

Ja zumba er enormt sjovt. Jeg dyrker det næsten hver dag. Det der gør det sjovt er at dans og hoppe rundt, på til tider ret komiske måder. Der er mange mindre pauser så det ikke på, på, på hele tiden.. Det er nok det jeg er rigtig glad for. Man kan gå de fleste steder, til zumba nu på aftenskole. Søg i google på zumba og så på din by. Ellers kan man lige som jeg, købe dvderne. Det kan gøres på nettet. Men advarede lige at det er temmelig peberet. Dog er jeg simpelthen så glad for jeg gjorde. Det skal lige siges han ofte står i træningen og roser en, hvor jeg siger tak tak. Selvom han ikke kan se, kan jeg godt tage hans ros til mig :D

Motivation. Ja den kan være lidt svær. Min motivation er to kjoler jeg er meget glad for, men ikke længere kan passe. Den ene hænger på skabslågen så jeg ser den hele tiden. Min træning tirsdag, torsdag, lørdag og søndag kan jeg fordi jeg har sagt til mig selv sådan er det bare. Som der står længere oppe er det ikke til diskution. Vi må gejle hinanden op herinde.
Dog vil jeg lige sige to træninger om ugen også er flot. Jeg er bare utålmodig :)

Det at cykle på arbejde eller rundt i byen er en genial ide. Og hvis der er cykelafstand, vil jeg også sige det ikke er til diskution... Man skal gøre op med sig selv, hvor meget vil jeg virkelig ned i vægt..

Jo det værste er selvfølgelig at der skal vilje til. Det er meget meget svært.... Men vi skal. Måske vi kan aftale dage hvor vi skal gøre det, snakke dagen efter og så må det godt være lidt .... hvis man ikke har gjort det... Dog skal man lige huske sygdommen kan komme i vejen..

Find jeres egenmotivation... Et stykke tøj virker som regel ret godt. Og så giv jer selv lov til lidt usundt i weekenden.... Vi skal jo for pokker leve :)

Hvem er med på noget motion-aftale?
Så vi snakker dagen efter motionen er lavet..

Husk at spænde

Written by kitten19 27. maj 2010 10:16

Husk at spænde musklerne...

Det gjorde jeg ikke rigtig i de to første uger, for skulle lige lærer øvelserne, da jeg så begyndte at spænde armene, maven osv, nu er jeg bare øm hver dag :)

Zumba :)

Written by kitten19 27. maj 2010 10:20

Nu har jeg dyrket zumba i over en måned... 4 dage på en lille time og tre dage på tyve min... Jeg synes godt jeg kan se det lidt på kroppen, så det er bare dejligt..

Jeg har bare svært ved at tabe mig på armene desværre.

MEN det er bare med at holde i... vi skal kæmpe... jeg skal veje og måle mig på tirsdag nok....

SIdst havde jeg tabt en hel cm. rundt om armene på 12 dage... så nu kan det kun gå for langsomt..

Jeg skal være klar den 1. juli :)

Cirklen er ond og meget svær at bryde

Written by kitten19 4. jun 2010 15:32

Hej Madifa

Det er bare uendelig svært sådan som du har det.
Det er en af de værste onde cirkler man kan komme i.

For at komme på rette køl igen, skal du tage beslutningen. En gang for alle bryde cirklen.
Det vil sige du rydder alt ud af usunde sager i huset. Ja det er utrolig surt men det må gøres... helt ned til kiks, hvidt toastbrød og sodavand.
Så køber du lækre snacks ind som er sunde... Cherry tomater, nødder uden salt, danskvand, rosiner osv.
Det betyder så også at når du falder ikke, må du ikke gå og sparke dig selv. Der skal tænkes sket er sket og nu går vi videre.

Du rør dig meget ja, kondien er dårlig pga. vægten vil jeg tro... Dog vil jeg sige at nu træner jeg en del og jeg er altså stadig i dårlig form. Tror bare det er sådan tingene er...

Jeg kan hjælpe dig hvis du har lyst... har man nogen at "rappotere" til og få ros fra og opbakning, gør det tingene lettere...

Bar husk det aldrig er for sent... :)

butterfly women

Written by voksen 11. jun 2010 21:55

er det, jeg sværger til

Se om det ikke findes nær ved dig.

Du bliver ikke overanstrengt, og det er behageligt, og kun for kvinder.

Ja motionen for dælen !

Written by Fleo 18. jun 2010 10:53

jeg er også helt overbevist om at motion kan være den dør jeg personligt skal sparke op for at få adgang til at kunne mærke min krop og glæden ved livet igen. Hvis man som jeg har været overvægtigt gennem et helt årti og efterhånden har indset at det også er en undskyldning og en måde at skjule sig på (ikke mindst som feminin kvinde), ja så bliver frustrationerne jo enormt store når man heller ikke kan finde ud af at dyrke motion. Det har været så nemt for mig bare at blive siddende hjemme i min trygge hule, gemt væk - og nu indser jeg at det er et selvbygget fængsel som jeg har svært ved at slippe pga social fobi og panik angst. Det er skruen uden ende !
Det store motivation for mig til nu at komme igang er at jeg på egen krop efter knæ-operation nu har oplevet hvor vigtigt det er at passe på sig selv - vi har kun denne ene krop, ja gu kan man da skifte mange dele, men vi snyder jo bare os selv ved at blive siddende derhjemme. Tænk på glæden vi havde da vi var børn, at løbe og lege det var skønt! For at vende tilbage til den første sætning: jeg har afskyet og været modstander af mig selv og min krop i så mange år. Det skal nu være slut. Jeg vil gerne vende tilbage til livet.

Midlet: motion. Redskaberne: fitness, wii og cykelture. Status : blod på tanden.

Velholdt krop hjælper også på selvtilliden...

Written by kitten19 25. jun 2010 21:43

Ja som Fleo skriver er vores krop netop en skal, som vi skal leve i i mange år, derfor skal vi passe godt på den... Det er forskelligt hvornår og hvordan det går op for en, men jeg tror for alle dem der ser det lys, at vi egentlig har magten over os selv, og hvis vi virkelig vil kan vi godt.. Det kræver bare et skub i røven og vedvarende motiovation...

Min motivation er min kæreste. Han minder mig på hvor godt jeg har det med at se godt ud, få komplimenter ved at gå i smart tøj... Og det holder gang i vores kærlighed at vi passer på os selv og hinanden...

Jeg synes man her mangler en hjemmeside... hvor man for alvor kan støtte hinanden, uden man bliver proppet i hovedet med reklamer, eller køb dit og dat og bliv slank... hellere gammeldags god og gratis hjælp...

træning - hjemme og ude

Written by Anonym 24. mar 2011 19:27

Hej

jeg er endelig kommet igang igen med at motionere regelmmæssigt. jeg har haft svært ved at tage mig sammen på Citalopram..

Jeg cykler på min motionscykel hver dag.. mellem 10-15 min. mens jeg ser nyheder. laver maveøvelser og rygøverser.

2 gange om ugen er jeg i træningscenter og laver øvelser og cykler. Jeg har haft en personlig træner.. det er virkelig anbefalelsesværdigt.. giver et godt indspark i en periode.

Er blevet meget mere frisk efter jeg er begyndt at motionere.

hej Maxi