Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Udredning

Written by Fight 23. okt 2010 03:12

Jeg er i tvivl om min datter bliver udredt?

Hvad er en udredning?
Hvordan foregår den?

Altså hun har haft det så dårligt i så længe nu, men vi får jo ingen hjælp.

Skolepsykolog var og se på hende: observere og at teste hende også: wisk test, og så blev hun indstillet til udredning på ungdomspsyk.

Siden da har de været 3 gange herhjemme hos mig til teamsamtaler, en slags terapiform. Og nu skal vi snart på psyk og teamsamtalerne foregå der. De foregår en gang hver 2. måned.

Men hvad hjælper det på at min datter ikke kan tale, når hun er i skole? Hun får 0 i samtlige mundtlige fag, men mellem 4-12 i de skriftlige. Hvad er hendes fremtid hvis hun ikke får en eksamen? For hun kommer altså ikke ind på nogen som helst ungdomsuddannelse med 0 i samtlige mundtlige fag!

Og hvad hjælper det på at hun går med angst konstant? Hun siger selv, at hun aldrig er angstfri.. kun nogen gange når hun læser.

Og hvad hjælper det på, at hun æder efterhånden temmelig mange hovedpinspiller, fordi hun er så anspændt hele tiden, og hun har hovedpine hver evig eneste dag, men tappert siger hun: jeg tager kun piller, når det er meget slemt!

jeg må indrømme at jeg ikke forstår hvad det skal være godt for. Deres teamsamtaler. Jo jeg forstår godt hvad de skal være godt for, men de er jo slet ikke nok!

Så hvad betyder det, når man er indstillet og i behandling på psyk og ens barn skal til udredning? Forstår det ikke lige, for hun er ikke blevet testet på psyk osv.

Eller har de valgt team-terapien hver 2. måned, fordi hun var så angst hun ikke kune tale? Derfor de kom hjem til os? For at gøre hende tryg? Det er hun rimelig nu, og hun er begyndt at tale og forklare hvordan hun har det. Heldigvis for det :D.

Og er næste skridt så, at vi skal derned? er det små skridt det her, inden man kan teste og udrede, eller hvad er det?

hilsen den forvirrede.. mange af jer har sikkert prøvet det med egne børn også.