Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Hvor tiden dog snegler sig afsted

Written by bennyst 2. mar 2011 08:46

I næste uge kommer den længe ventede samtale på Stolpegården. Den har jeg ventet på i 3 måneder. Siden jeg stoppede på Glostrup, grundet den evige tale om antidepressiver (se tidligere indlæg) har der både været op og nedture.

Den sidste måned er det dog kun gået ned af bakke, med konstant mavepine og uro. Jeg håber inderligt at der fra første samtale på Stolpegården til behandlingen kan begynde ikke går yderligere mange måneder. Er der nogen derude, som har prøvet behandlingen på Stolpegården, og som ved hvor lang tid der yderligere går?

Trods min massive modstand på at indtage antidepressiver, er jeg dog ved at nå til en erkendelse af, at det kan blive nødvendigt. Jeg orker ikke mere, og vil bare så gerne have et godt liv med min familie.

Go dag til alle og tak for i lyttede



god tanke

Written by Anonym 2. mar 2011 09:52

Hej Bennyst

Jeg kender ikke Stolpegården personligt men ved, at man er glade for den behandling, de får der.

Jeg synes, at du er nået til en god erkendelse omkring antidepressiver. jeg har selv været meget imod at tage dem og led i årevis med angst, men må sige, at jeg er glad for dem nu.

De har givet mig et meget bedre liv og et meget bedre forhold til mine omgivelser,. og der er jo ingen, der siger, at man skal tage dem i al evighed... der er meget, der falder på plads, når man får ro i sit system og pludselig kan tænke anderledes og har kapacitet til at tænke på, hvordan man ønsker ens liv skal være... angsten fylder rigtig meget.

held og lykke.

mange hilsener
maxi.

Første besøg

Written by bennyst 10. mar 2011 15:24

Hej Komi

Trist at høre du ikke har haft succes med Stolpegården. Jeg selv har store forventninger til netop Stolpegården, idet jeg fra flere fronter har hørt at de skulle være rigtig gode.

Jeg har i dag været til den første samtale 2 timer, og det var rigtig positivt. For første gang følte jeg at jeg blev taget seriøst, og at der ikke var fokus på antidepressiver. Nu venter jeg så på at min sag bliver taget op på konference, så jeg kan komme i gang med terapien.

Jeg kunne forvente fik jeg at vide, at jeg skulle starte op med terapien inden for en lille måned – YES!


Go dag til jer alle

Til komi

Written by bennyst 10. mar 2011 17:26

Jeg tror det var gruppeterapi de nævnte, og det er i den grad grænseoverskridende for mig. Men jeg er fast besluttet på at det SKAL hjælpe. :-) Fik du antidepressiver?

Svar til komi

Written by bennyst 10. mar 2011 19:55

Må jeg spørge om du har haft eller stadig har bivirkninger? Jeg er nemlig meget spændt på om man vil prøve at overtale mig til at indtage disse piller.

Er der på noget tidspunkt hvor man taler med en læge under de 14 uger terapien vare?

Pilleforskrægget

Written by bennyst 10. mar 2011 21:07

Jeg er i den grad bange for de piller. Har læst så meget dårligt om dem,at jeg ville have meget svært ved at skulle indtage dem. Er dog nået til et punkt hvor jeg hvis de presser på måske kunne overtales. Jeg er så træt af min angst! Jeg ved ikke hvorfor jeg lider af sygdomsangst, men jeg har gjort det lige så længe jeg husker tilbage.

Hvor lang tid mon der går

Written by bennyst 18. mar 2011 13:40

Er der nogen der ved hvor lang tid der går fra første samtale til man hører yderliger?

Go weekend