Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

stadig dumme tanker og impulser

Written by Heidibk 14. apr 2011 21:47

Er det skidt, hvis man her knap 2 dage efter udskrivelse sidder og tænker, at det ville være bedst hvis man ik var her? :/

Føler jeg er min egen værste fjende. Er konstant bange for, at mine impulser overtager og jeg ender med at gøre skade på mig selv.....

Det er svært :(

Ja det er svært

Written by Isoperla 15. apr 2011 09:11

Ja du er nok din egen værste fjende ;o)

Har de ikke givet dig nogle redskaber til at modstå dine impulstanker? Noget som du kan gøre?? - f.eks. træne/løbe en tur, ringe til nogen, så du ikke er alene.

Du skal ikke gøre skade på dig selv. Du skal se de små ting du kan glædes over.

Har du et kæledyr? Et kæledyr som bliver glad hver gang du kommer???

har fået lidt, men

Written by Heidibk 15. apr 2011 09:59

personalet har ik rigtig haft tid til at gøre de mestrings papirer færdige sammen med mig. :/ skulle have lavet noget mere, men ja....der var så bare ik lige tid.
Jeg har sådan en lille oversigt og jeg bruger den også, men det føles lidt som en halv løsning fordi jeg ik rigtig har arbejdet med det sammen med personalet, da jeg var indlagt.

Træls når der ik er tid :/ træls når de foreslår ting jeg skulle være med til at udarbejde og så det bare løber ud i sandet....

Vi voksne kvinder

Written by Isoperla 15. apr 2011 11:43

Ku du ikke lave den "mestrings-plan" færdig sammen med din egen læge??, nu ved jeg ikke helt hvad der står i sådan en, men kunne forestille at det var en slags handleplan.

Nej mangel på tid præver vist snart hele samfundet og gør alle raske syge (incl. mig).

Vi voksne kvinder må til at tage ansvaret for vores eget liv. Jeg ved endnu ikke rigtig hvordan, men har planer om at få det lært.

min læge kan ikke

Written by Heidibk 16. apr 2011 20:43

Hun har jo ikke de papirer der skal bruges og heller ik indsigten i det. Det er jo noget de laver på afdelingen sammen med patienterne......altså dem der er så heldige at få det lavet :/

Ja ansvar for mit eget liv....puha, ordet "ansvar" er træls.

Synes tankerne om at slutte mit liv er dumme og onde mod mig. Synes det er svært at holde ud. :/ men kæmper.....ved bare ik hvor længe kan jeg blive ved, om jeg magter det.

Heidibk

Written by Anonym 17. apr 2011 18:30

..( Du har et kæmpe behov for at nogen tager sig af dig )
Nogen der kan være med til at gøre noget godt for dig. Være der hele tiden for dig. Vi ved jo.. det ikke skal være din mor og far;;;
Jeg sys ik det er ok du er efterladt der selv hjemme hos dig selv så alene;;; kan du ikke komme på et værested, så du kommer til at tænke på andet end at ( gøre det s... )
Hvad kunne gøre det godt for dig - hvad mmener du selv.

kærligst

Nanna.

et værested..

Written by Heidibk 17. apr 2011 19:52

Min sagsbehandler har frarådet mig at komme på det lokale værested. Det er for folk der er meget mere syge end jeg er. Det er ik et sted for mig siger hun. Og jeg stoler på hende for hun har hjulpet mig rigtig meget.

I aften har jeg igen været inde på nettet og søge på trælse ord. Jeg har mailet til min læge om mine tanker. Jeg kan ik love nogen, at jeg ik forsøger selvmord igen. :/ Mine mikropsykoser er så dumme og trælse og mine tanker om dem er endnu mere trælse.

Hvis jeg skal være ærlig og virkelig mærke efter så vil jeg allerhelst indlægges igen. Jeg føler ik jeg kan stole på mig selv og mine impulser pt. Jeg føler ik jeg kan være i mig selv, jeg kan ik finde ud af at leve.
En ny indlæggelse. Formålet. Ja først og fremmest og måske vigtigst - holde mig selv i live, væk fra muligheder for at gøre skade på mig selv.
Få noget kontakt med fysioterapeuten og/eller ergoterapeuten. Men om det vil hjælpe mig - jeg ved det ik.

Overlægen sagde, at jeg ik var depressiv fordi jeg ik fysisk viste tegn på håbløshed, men den bor inde i mig. Har virkelig bare lyst til at opgive.
Bi-diagnosen vedr min indlæggelse: depressive træk.....hmmm

indlæggelse

Written by Anonym 20. apr 2011 20:14

.. ja Heidi kan godt forstå du helst vil indlægges igen. Du har hel ret i det du skriver og jeg sys oz det var bedst.
Kan du ikke søge om ikke du kan få en langtids indlæggeles ca - 4 mdr eller et halvt år.
For 10 år siden da jeg var indlægt i 6 uger var der en del der havde været der i ca et halvt år.

Elllers er du jo ( et eksempel på ) der skal bygges hospitaler så patienter med stærk personlighedsforst..skal kunne blive indlagt på disse specielle hospitaler.

Men med alle de reformer om dårligere sundhedsvæsen er det virkelig en sørgelig udvikling.

Jeg er ked af du har det så skidt ven. Jeg ville gerne hjælpe dig, men det kan jeg jo ikke.....jeg kan godt se du ikke får det bedre :-((
Jeg sender dig håb og en buket hvide tulipaner.

Nanna.



1 overnatning

Written by Heidibk 20. apr 2011 20:33

Jeg var igang med noget skrammel i går. En veninde ringede 112 og politiet kom og snakkede med mig. De ringede til vagtlægen og efter noget tid kom han og så skrev han papirer til akut psyk afd. Jeg blev kørt derind af politiet. De var rigtig søde.

Men den kp jeg havde var bare så go til at få mig til at føle mig dum og ikke værdig til at være derinde :/
Så dagen efter, altså i dag, sagde jeg, at jeg bare ville hjem igen for kunne ikke se nogen grund til at blive når de ik rigtig kunne hjælpe mig :/
Lægen ville godt have jeg blev 1-2 dage, men jeg kunne ikke komme op på den afdelingen jeg før havde været på, og jeg magtede virkelig ik at skulle til at møde 20 nye personaler :/
Så kl 10 i dag gik jeg hjem.
Kl ca 16 skrev min egen læge til mig, at hun synes jeg skulle blive så længe jeg kunne fordi det ik er godt at blive udskrevet for tidligt........men så tænker jeg, jamen....så skulle E1 jo have lyttet på mig og beholdt mig lidt mere, da jeg var der. Have tilbudt mig, at snakke med deres ergoterapeut eller vist mig det der ball stick de havde og de skulle have lavet den mestringsplan færdig med mig. Men i stedet for blev jeg udskrevet med en følelse af, at jeg havde fået en bil men ik anede hvordan jeg skulle køre den....!
Hvis det giver mening...

Men noget andet, kan man søge om langtidsindlæggelse? Og hvordan?
Jeg skal ind og snakke med min læge på tirsdag. Jeg har stadig selvmordstanker og planer. Jeg er i mega underskud mht søvn pga mikropsykoser og ved at bryde helt sammen...puuh.

*suk*

*ignore*

Written by Heidibk 21. apr 2011 12:10

Har ik så forbandet mere at sige om den sag.

Ja, hvad bliver mon det næste

Written by Heidibk 4. maj 2011 15:30

Måske fuldt ud selvmord.......HVIS DU IK FUCKING STOPPER DIT PIS!
ER DU KLAR OVER HVAD DET GØR VED MIG???

TROR DU DET ER FUCKING SJOVT AT HAVE EN PSYKISK SYGDOM?????

Helt ærligt hva bilder du dig ind?

Written by Anonym 4. maj 2011 20:56

*Duformeget* Jeg tror ikke på du kender til det at være psykisk syg, sådan som du skriver herinde.... Ja synes faktisk du lige præcis er FOR MEGET... ligesom Chrisp skriver....

Du kender vel ik engang til at være depressiv... Fordi hvis du gjorde, havde du ikke svaret og skrevet som du har gjort!!

Tænk man kan være så modbydeligt i sin tale overfor andre, som du VED har det psykisk dårligt og meget sårbar og skrøbelig!