Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Erfaring med rosenrod

Written by AGD 23. apr 2011 20:21

Hejsa

Jeg har netop købt solarys rosenrod, som jeg håber at få gavn af.

Jeg vil gerne høre jeres erfaringer med produktet. Bla. om det er et som man kan tage fra dag til dag eller om man, som med meget andet medicin/naturmedicin, skal trappe ud af når man ikke mener at have brug for produktet længere.

Med venlig hilsen

agd

Mine erfaringer med rosenrod

Written by irsten 24. apr 2011 07:55

Hej AGD

For nogle år siden var vi et par stykker her på Depnet, som forsøgte os med rosenrod. Jeg købte en bog, der hed ”The Rhodiola Revolution”, som beskrev, hvordan rosenrod kunne hjælpe på et hav af dårligdomme, blandt andet depression. Og jeg tænkte, at der jo ikke skete noget ved at afprøve det.

Desværre faldt forsøget ikke så heldigt ud. Det er rigtigt, at rosenrod gav mere energi, men vi var flere, der havde det, som om vi havde drukket alt for meget stærk kaffe, og derfor kom der problemer med at sove om natten. Bogen anbefalede en ret stor dosis, og det kunne i hvert fald jeg slet ikke tåle. Men jeg tog en lille dosis i et stykke tid og holdt så op, fordi jeg ikke brød mig om at være så ”speeded”.

Men alt det er jo flere år siden. Det kan jo være, at du har mere held med det. Tager du anden medicin eller naturmedicin ved siden af? Det er jo vigtigt at undersøge, om eventuel anden medicin eller naturmedicin kan forenes med rosenrod.

Mange hilsner
Irsten

Hej AGD...

Written by Teresa 24. apr 2011 10:26

Som Irsten skriver så kan den give en "speeded" følelse... Jeg har ikke selv prøvet det af den grund, men har læst og hørt om dét. Så hvis du har problemer med lidt angst også, så vil jeg ikke anbefale dig produktet.

:-)

...

Written by 85258 10. jul 2011 18:54

Min mor har læst flere steder at det skaber serotonin..

Jeg får til gengæld overhovedet ikke ekstra energi af det..
Tror bare at man kan starte og stoppe fra dag til dag :)