Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

flexjob

Written by anno 23. maj 2011 09:15

jeg er helt ny her på siden så jeg ved ikke om dette emne har været drøftet før, men hvad skal der til før man kan ikendes flexjob. Jeg har inden for de seneste 14 år været ramt af 5-6 depressioner og jeg har siden oktober 2010 været i behandling for en svær depression med bla elektrochok. Jeg er nu startet på ny medicin hos en ny psykiater og han nævnte muligheden for at jeg kunne få tilkendt flexjob men på jobcentret var de helt afvisende . Jeg har siden begyndelsen af marts været delvis sygemeldt på 25 timer og har svært med at klare nogen former for stress eller nye opgaver

berettiget til flexjob

Written by voksen 23. maj 2011 16:51

Det er ikke muligt for mig ud fra dine oplysninger at bedømme om du er berettiget til et flexjob- men kort fortalt så er reglerne sådan, at man skal være for dårlig til at klare et arbejde på almindelige vilkår- og man skal være så godt fungerende, at man ikke kan tilkendes førtidspension.

Tal videre med din sagsbehandler om det. Jeg tænker du har kontakt med en sagsbehandler, da du har været sygemeldt delvis i så lang tid.

Fleksjob

Written by Anonym 7. jun 2011 13:02

Hej jeg er helt enig med voksen. Jeg har selv været flekser inden jeg fik pension. Jeg var ude i arnejdsprøvning for at se hvor mange timer jeg kunne arbejde. Men 15 timer mener jeg er minimum og 30 er du selv forsørgende. Prøv at checke www.k10.dk de er en side for fleksere og førtidspensionister.
Morm