Debatindlæg

Debatforum:  Fokus på depression

Er det behandlingen eller depressionen?

Written by Little 25. maj 2011 10:52

Hej alle.
Jeg fik konstanteret depression i mandags af min læge, og jeg er nu startet i medicinsk behandling. Mine symptomer er tristhed, manglende social lyst, vågnede meget tidligt om morgenen, koncentrationsbesvær, svært ved at tage mig sammen til simple ting.
Efter jeg er startet på min behandling, så har jeg ydermere lidt af en voldsom træthed, og på trods af, at jeg sov 12 timer i nat, så er jeg ved at omkomme af træthed nu, og hele mine krop "sitrer og ryster". Er det bivirkninger fra pillerne (selvom jeg indtil videre kun har taget dem i 3 dage), eller en del af min depression? Har I andre prøvet det samme?
Mvh "Little"

Hej Little..

Written by Teresa 25. maj 2011 11:25

Trætheden og din "sitren" kan sagtens være bivirkninger... det er jo netop dér i starten ca. op til 3 uge at du vil mærke dem... Trætheden er lidt sværere at bedømme da den jo sagtens også kan være en del af depressionen. Hvis du har oplevet at den startede for 3 dage siden, så er det jo nok pillerne...

80% eller lignende af bivirkningerne fortager sig, så vent og se tiden an :-)

Held og lykke :-)

Tak

Written by Little 25. maj 2011 11:43

Tak for dit svar. Jeg er glad for at høre, at bivirkningerne vil forsvinde, da jeg ellers er bange for, at denne træthed vil overtage. Jeg vil meget nødig lade min depression gå ud over mit arbejde, men jeg har i de seneste 2 dage været nødsaget til, at sætte mig ud på toilettet og hvile mig !

Jeg må vente og se det an. :-)