Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Tolmin 10 mg

Written by Steffen19 10. jun 2011 14:52

Virker tolmin 10 mg antidepressivt? Eller er den dosis for lav?

Virkning af Tolmin

Written by onmyway 12. jun 2011 13:45

Hej Steffen 19

Jeg får for nuværende 40 mg Tolmin, men har fået oplyst at man som regel får dette præparat sammen med et andet antidepressivt middel. Jeg startede på Tolmin 10 mg om aftenen, da det i begyndelsen har en søvndyssende virkning, som dog ophører efter et stykke tids brug. Nu er jeg som sagt oppe på 40 mg uden det har den ønskede søvndyssende virkning.

Jeg måtte holde med et andet depressivt middel samtidigt, da jeg fik store gener fra min mave. Men jeg regner med jeg igen skal have et andet antidepressivt præparat sammen med Tolmin, da efter det jeg har fået oplyst, så er Tolmin ikke et præparat der er nok alene, hvis man har en depression. Ved dog ikke om det afhænger af om man har let, moderst eller svær depression.

Misforstået

Written by Steffen19 12. jun 2011 17:29

Tror at du misforstod mig;) hvis man ikke har problemer med at sove, vil man så kunne mærke hvis man stopper med at tage dem?

Snak med lægen

Written by jenschr 14. jun 2011 14:04

Hejsa
Jeg synes dette spørgsmål skal stilles til din læge. At finde den rette medicin, og i den rette dosis er slet ikke let. Vi andre har erfaringer - nogle mere.. nogle mindre.. Men sagen er at det er et arbejde som du og din behandlende læge skal lave.. Det er vist nok umuligt at give et svar på dit spørgsmål.. Er 10 mg nok?? Mit svar er - det må guderne vide.. Vi andre mere eller mindre erfarne brugere af medicin kan ikke give dig et kvalificeret svar.. Måske er 10 mg rigeligt.. måske har det ingen effekt.. Måske skal du have noget andet medicin.. Et er sikkert.. mennesker er forskellige! og derfor er det helt imuligt at sige hvad der er det rigtige.. Men din behandlende læge har viden om området.. Tal med ham eller hende..
Jens