Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Angst igen

Written by mikey 14. jun 2011 17:59

Hej

Jeg har fået Sertralin i nu godt 4 mdr. Det har været 4 gode måneder uden skyggen af angst, men pludselig er den vendt tilbage med fuld styrke. Øv. Lige nu er jeg lidt nede, men er det noget I andre også oplever? - Altså at det pludseligt kan komme tilbage?

Mikey

angst igen

Written by Anonym 14. jun 2011 20:25

hej Mikey

Jeg er også på sertralin og oplever lige nu, at jeg har angst af og til igen. jeg har taget citalopram før og nu sertralln i 3-4 mdr.

Jeg er i en meget spændt erhvervssituation nu og jeg tror bare, at det er derfor angsten dukker op af og til. Det går fint, når der ikke er store belatninger, men angsten kommer, når der er pres på. Det har været min oplevelse. Medicinen beskytter til en vis grænse. Jeg vil ikke sætte dosis op, fordi jeg bliver for træt så.

Jeg ved ikke om det er en lignende situation, der giver dig din angst. måske skal du have din dosis sat op ? spørg lægen.

hej maxi

Angst

Written by mikey 15. jun 2011 21:01

Hej

Ja, jeg har en meget stressende tid på jobbet for tiden. Over de sidste 2 mdr. har jeg haft 180 overarbejdstimer, men jeg synes ikke sådan det har gået mig på - men måske alligevel på et eller andet plan.

Jeg er nu stoppet helt med overarbejde i håbet om, at det kan afhjælpe min angst.

Mikey