Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Seroquel udtrapning - fysiske bivirkninger?

Written by Anonym 19. jun 2011 14:29

Hej, jeg har nu i ca. et år fået Seroquel for forskellige ting, psykose, søvnproblemer, depression, tankemylder osv. Har fået fra 600 mg og er nu nede på 200 mg til natten.

Nu har jeg det bedre, og skal snart starte i jobpraktik i en børnehave (juhuuu). Derfor har min distriktssygeplejerske foreslået at jeg skifter til Zeldox, fordi Seroquel sløver mig og gør mig sulten (er overvægtig så skulle også gerne tabe mig)..

Jeg har i nogle uger nu taget 60 mg Zeldox og 200 mg Seroquel blandet, og skulle nu skifte over til kun Zeldoxen.

Men fra tirsdag hvor jeg prøvede første gang uden Seroquellen og så til fredag har jeg haft mange fysiske bivirkninger, nærmest abstinenser. Jeg kunne slet ikke sove, så i 3 døgn sov jeg nok ca. 8 timer samlet indtil jeg fik taget mig sammen til at tage en Alopam at sove på.

Jeg har også feberlignende tilstande, rysten, koldsved, svimmelhed og kvalme..

Jeg blev nødt til at ringe til distriktssygeplejersken, og han sagde så at jeg skulle starte på Seroquel igen og det har hjulpet og har det nu fint..

Men vil jo gerne ud af den, så vil hører om der er nogen der har erfaring med at trappe ud af den? Skal jeg spørge min distriktssygeplejerske om at gå langsomt ned fra de 200 mg til f.eks 150, 100, 50 osv? Eller er det nogen der går over af sig selv igen? Havde det virkeli skidt de dage.'

Får iøvrigt 60 mg Cymbalta til middag.

Mvh Trine