Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

lægen imorgen, angående angst, HJÆLP!

Written by Steffen19 18. jul 2011 17:37

jeg skal til lægen imorgen angående medicin for min angst, jeg har prøvet lactimal, cipralex,tolmin og lyrica imod angsten. Men det er som om at det måske lige hjælper et par uger, og så vender det tilbage igen. Så hvad kan jeg evt selv foreslå lægen imorgen? jeg aner snart ikke mit levende råd, jeg vil bare gerne have en "tålig" tilværelse, jeg vil bare helst ikke tage mere på af medicinen, det er mit eneste krav. Håber at nogen kan hjælpe?:/ jeg lider af genereliseret angst.

Hej Steffen

Written by Teresa 18. jul 2011 18:50

Jeg får Paroxetin mod angsten. Det er der mange herinde med angst der får. Jeg syntes det har hjulpet mig. Det er et antidepressivt middel... ligesom cipralexen du tidligere har fået..

Men det der virkelig batter mod angsten er at få kognitiv terapi for at lære at styre angsten bedre...

Den dér med vægtøgning af medicinen kommer jo ikke bare ud af den blå luft. Den kommer fordi nogle får bivirkningen, øget appetit... dvs man æder sig selv tykkere. Hvis man ikke giver efter for lysten, så tager du ikke på. Det er helt individuelt hvilken medicin man kan få øget appetit af... men alle de mærker du nævner du har prøvet har dette som bivirkning hos nogle... Det har paroxetin også. :-)

Medicin er kun en "krykke"... resten er hårdt arbejde.

Kram...

takker for det flotte svar.

Written by Steffen19 18. jul 2011 19:18

syntes det er et flot svar du giver der, du har helt ret medicinen er kun en krykke, og jeg er villig til at ligge det arbejde i som der skal til!:) jeg skal bare lige finde den krykke som passer til mig:)