Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Plegicil (acepromacin)

Written by Joo 1. aug 2011 13:36

Er der nogen der har prøvet Plegicil???
Jeg har så at sige ordineret det til mig selv; min psykiater havde aldrig hørt om det. Men hun ville gerne udskrive det til mig. End ikke apoteket havde det - det skulle bestilles hjem. Jeg lider af slem emetofobi, og prøver desperat at finde en løsning; sidder i øjeblikket fast i mine forældres hjem med næsten konstant kvalme og daglige kvalmeanfald (panikanfald), der tager det meste af eftermiddagen. Jeg kan ikke tage ind til byen, handle ind eller gå ind i noget offentligt rum (kan faktisk ikke engang tage ind til min psykiater, ironisk nok). Nu kan jeg heller ikke cykle mere, så får jeg anfald. Jeg er tilmeldt Klinik for Angst i Risksov, men der er op til et halvt års ventetid...
Jeg fandt Plegicil ved at læse om kvalmestillende medicin, og fandt, de findes i 4 hovedgrupper. Den omhandler visse typer af antipsykotika. Under disse, fandt jeg Plegicil: mod angst, uro, hikke, kvalme og opkastning. Eftersom man mener, min kvalme er angst, er mit håb at "slå to fluer med et smæk". Men...er altid bange for at tage nyt medicin, og det undrer mig at psykiateren end ikke havde hørt om midlet før!

hej joo

Written by Anja19 4. aug 2011 21:07

Jeg har sku aldrig hørt om det før, men er faktisk rigtig interesseret. Jeg har det på samme måde som dig i perioder. Utrolig meget kvalme og føler min opkastningsrefleks bliver provokeret hele tiden. Jeg har angst i stor grad.
Så vil meget gerne høre fra dig hvis du finder noget der virker mod den kvalme der!!! Det hæmmer en utrolig meget..

Vil også gerne høre om dine erfaringer

Written by muffi 6. aug 2011 20:15

Halløj, er selv slemt angrebet af angst, og jeg leder med lys og lygte efter DET der virker. Har ellers prøvet en del forskelligt. Når man søger på plegicil opstår det mest i dyre-sammenhænge - altså som et præparat til dyr. Det lyder lidt foruroligende, men virker det ja så kan det jo være lige fedt :)

kender

Written by gyla 11. aug 2011 13:51

det ikke personligt, men min hund har fået det flere gange, på hunde virker det sløvende og bruges feks. mod angst for lyde(nytårsaften) og lign. det er et gammel præperat.