Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

God psykolog/psykiater til kognitiv terapi i KBH?

Written by Evum 2. aug 2011 08:35

Kære alle,

Jeg har besluttet mig for at starte i kognitiv terapi for at arbejde med mit depressive mønster. Det er lidt af en jungle at finde ud af, hvem man skal vælge blandt de mange terapeuter, der findes derude. Så kan I anbefale en god psykolog/psykiater i Københavnsområdet? Og har I nogen erfaringer med, hvor længe der går inden man kan begynde at mærke en bedring?

På forhånd mange tak,
Mvh Eva

Hej Eva

Written by Anja19 4. aug 2011 21:03

Nu bor jeg ikke i københavnsområdet, men handler jo bare om at du skal finde en du har en god kemi med. Men kan da også være svært i sig selv vil jeg sige. Er irriterende hvis man vil skifte pågrund af de lange ventetider, men er man nødsaget til da man ellers intet vil få ud af terapien.
Angående en virkning så er det jo individuelt, kommer an på hvor dybt dine mønstre sidder i dig tror jeg. Tålmodighed og hårdt arbejde.
Jeg ønsker dig held og lykke med det :-)

Sv

Written by Evum 5. aug 2011 14:17

Hej Anja,

Ja, det har du helt ret. Jeg har efterhånden gået til en del terapi og det er virkelig vigtigt om man klikker med terapeuten. Jeg tror, at jeg har fundet en god psykiater nu privat, så det håber jeg bliver en succes.

Også held og lykke til dig.

Wattargruppen

Written by vesterhavet 5. aug 2011 18:19

Jeg går til behandling hos en kognitiv psykolog i Wattargruppen i Kbh. Dette sted kan jeg varmt anbefale. Venlig receptionister, virker som et meget proffessionelt sted udfra deres hjemmside og det indtryk jeg har fået ved at være der. Selvfølgelig vil kemi altid have betydning. På deres hjemmeside har alle psykologerne en beskrivelse af sig selv.

Vester

svar

Written by PippaP 29. nov 2019 17:04

Jeg har igennem et par gange benyttet Psykolog Lars Marcelin Nielsen Nørrebrogade 8, 1. tv. 2200 København N.

Utrolig dygtig og meget behagelig psykolog, der har hjulpet mig igennem svære tider :)

Hvonår mærker man bedring - godt spm.

Written by Anonym 1. dec 2019 19:07

Hej Evum.

Hvornår man mærker bedring er helt afhængig af, om du er i stand til at arbejde med dig selv ud fra de redskaber du og psykologen i fællesskab finder frem til. Hertil om kemien er til stede.