Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Sovepiller uden virkning

Written by lilli 18. aug 2011 08:51

Jeg er den heldige indehaver af depression nr. 3. Får Ciprimil og har fået dem i et års tid.
Desværre vågner jeg ca 6 gange hver nat. Min læge har nu givet mig Sovepiller (zolpidem) Men af en eller anden grund ændre de ikke ved søvnen. Eneste virkning er at jeg er lidt groggy næste dag. Har kun forsøgt mig med dem 5 gange med dages mellemrum - alle gange uden effekt. Andre herinde der kender til det??

Zolpidem

Written by Anonym 20. aug 2011 11:41

Kan godt kende dit problem. Dog normalt ikke at de slet ikke har nogen effekt. De plejer at virke inden for 15-30 min. på mig og ca. i 3 timer. RIGTIG surt de ikke kan give en hel nats søvn! Men har prøvet at de slet ikke virkede hvis jeg har været meget stresset eller hvis jeg sov et andet sted end hjemme -eller hvis jeg tager dem for ofte. Har nu i snart 6 uger taget Valdoxan fordi det skulle hjælpe på søvn, men det virker slet ikke på mig og gør mig dårligere end før -så jeg stopper. Ved ikke hvad næste mulighed kan være, men håber der er en bedre.

imozop

Written by ajax24 20. aug 2011 17:57

Hej jeg har prøvet det samme, du skal få nogen som hedder Imozop 7.5 mg så går det en halv time så sover du med garenti.
jeg fik en pakke af min læge og de hjalp mig med at komme igang med at sove, nu bruger jeg dem ikke mere, og mit søvn mønster er normalt.

depression og sovepiller

Written by Anonym 21. aug 2011 21:11

Hej Lilli

Det er godt nok en stor tillid din læge giver dig, når du på en depression kan få sovepiller :-)

Spørg lægen om du kan fo noget der hedder mianserin, et antidepressivt middel med "sidegevinst", dvs. man bliver træt af dem, og sover faktisk på dem. De er ikke farlige at give en person med depression, da de ikke i samme grad som sovemidler er toxiske.

Alopam og Mianserin/Tolmin

Written by Dep1987 22. aug 2011 09:51

Hej.

Det kan jeg godt genkende! Jeg har en moderat til svær depression og har også problemer med at sove. Kan godt falde i søvn, men vågner omkring 7-8 gange i løbet af natten. Det er bare øv! Jeg får både Mianserin/Tolmin samt Alopam til at sove på samt Noritren som også kan virke sløvende. På trods af alt dette, sover jeg stadigvæk ikke - har været oppe siden kl. 02.00 her i nat.

Held og lykke med en forhåbentlig fantastisk fremtidig søvn! :)

manglende søvn

Written by lilli 22. aug 2011 13:37

Kan forstå der er andre end mig, der lider under søvnløshed.. Samtidig med at jeg skrev det første indlæg, besluttede jeg mig for at tage skeen i den anden hånd - nemlig at forsøge selv at tage ansvar for min søvn.
Har aftalt med min læge at komme der 2 gange om ugen - hvor jeg så skal aflægge rapport på kost og motion. Har derfor trænet to gange om ugen og spist sundt - Ved ikke om det er beslutningen i sig selv, eller motion og kost - men i al fald har jeg kune været vågen et par gange om natten siden - og i nat kun en gang... Tror på det nok skal lykkes.:-)

Anbefaler seroquel

Written by Lone 16. sep 2011 13:51

Hej,

Jeg ved alt for godt hvad det vil sige ikke at sove og har prøvet forskellige sovepiller, men uden virkning. Til sidst blev jeg så sindsyg af aldrig at sove, at jeg kontaktede psykriatrisk skadestue. Her blev jeg for første gang introduceret for seroquel, som blev min redning. Det er på papiret egentlig et antipsykotisk middel, men bruges i praksis til alle former for psykiske lidelser. Og det virker - det lover jeg. Forstår ikke min læge ikke har foreslået mig dette noget før. Efter et halvt år uden søvn var det en befrielse at blive slået til tælling og bare sove og efter 5 nætter med seroquel havde al min tankemylder lagt sig.
Giv det et forsøg - du har intet at tabe, og så er det forresten ikke vanedannende som imozop og zolpiden.

Anbefaler Truxal

Written by Integrita 23. sep 2011 19:23

Prøv Truxal 15 mg senest kl. 21- du bliver dejlig søvnig og sover garanteret hele natten. I begyndelsen er du meget træt om morgenen, men prøv at gå i seng i god tid, så fortager virkningen af pillen sig i løbet af formiddagen.

min cocktail

Written by tristan 28. sep 2011 22:00

jeg får 100 mg seroquel og 15 mg mirtazipin til at falde i søvn på, og det verker skulle jeg hilse at sige. :-)

seroquel og mirtazapin skulle virke

Written by CC 28. nov 2011 18:33

jeg har selv taget mirtazapin 15 mg, men man skal være opmærksom på at man kan blive rigtigt tør i munden, så husk at tage et stort glas vand med på natbordet.

Seroquel har jeg prøvet i 4-5 dage men stoppede igen, blev alt for sløv da jeg tog den om dagen, nu skal jeg tage den om natten, så må jeg se hvad der så sker.

Imozop

Written by Connie 16. aug 2012 23:49

Jeg tager Imozop. De virker IKKE på mig. De første tre dage virkede de lidt med en halv. Siden har de ikke virket overhovedet selv med en hel.

Imozop

Written by Linner 17. aug 2012 17:51

Jeg gik også Imozop på et tidspunkt. Hvis de ikke virker kan det være for lille dosis.. der skulle 3 x 3,75 mg før de hjalp på mig (i samråd med lægen self).. og har hørt om folk der skulle højere op end det

Det skal du OGSÅ vide om Seroquel!

Written by kvinde1955 30. apr 2014 19:56

En alvorlig bivirkning ved Seroquel er tardive dyskinisier. Jeg har det. Det er grimt og smertefuldt. Det viser sig først, når du har seponeret medicinen.

depression og sovepiller

Written by JacobNR1008 13. feb 2017 21:19

Jeg kan se på sidste indlægsdato, at dette sikkert er endeløst ligegyldigt. But here goes. Det er svært ikke at være deprimeret, med så meget lort i denne verden, og kun få prøver at lave om på deres svinske vaner. Men det er nu heller ikke det jeg vil ind på. Grunden til de fleste ikke kan sove, er for det meste så simpelt. De sidste 2-3 timer inden man vil sove, bør man ikke indtage andet end lidt vand, dæmpe belysningen, slukke sin pc/tv, og slappe lidt mere af. De få ting får alle mennesker til at sove bedre. Og dernæst, hvis men tilhøre den type personer som æder dobbelt så meget mad som den mængde energi man i løbet af en dag har behov for, så har man balladen.
Og det er netop her jeg kommer ind i billedet.
jeg venter på operation, og den ene måned tager den anden.
Jeg plejer at løbe lidt, af og til. og motion giver med garanti bedre søvn. For tiden sover jeg godt nok, men det er det at falde i søvn som er mig et problem. Navnlig pga. tankemylder. Og vil derfor forsøge om Zolpidem 5Mg kan løse dette problem.

zolpidem

Written by klaus55 11. mar 2019 14:28

Jeg har gode erfaringer med Zolpidem. Havde søvnløshed og min familie læge skrev mig zolpidem 10 mg. Inden for ca. 2 uger tog jeg en tablet zolpidem 10 mg dagligt ved sengetid. Det hjalp mig meget godt og uden bivirkninger. Derfor bør du altid tage zolpidem umiddelbart inden du går i seng, jeg. hvis det er muligt, når du allerede er i seng og ikke udøver flere aktiviteter. Effekten sker efter ca. 15 - 20 minutter ein.genell du skal altid sove før du går i seng. Jeg håber jeg kunne hjælpe dig lidt. Sidste gang jeg bestilte en måned leverer online på http://www.freeviagranow.com

Naturlige Antidepressiva

Written by betikkae2 30. nov 2022 07:56

Naturlige Antidepressiva - https://nuvialabrelax.dk Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.