Debatindlæg

Debatforum:  Pårørende og venner

Venner og veninder søges

Written by Christinamor 23. aug 2011 09:52

Halløj..

Jeg er en pige på 27 som efterhånden føler mig ret ensom. De "gamle venner" er for længst faldet fra og de nye jeg finder har tendens til ikke rigtig at blive hængende. Det er muligt at det er fordi jeg får dem skræmt væk når jeg begynder at føle mig tryg og viser hvem jeg er. Derfor søger jeg bekendtskaber der kan rumme mig som den jeg er - i virkeligheden nok ikke ret meget anderledes end så mange andre (herinde).

Jeg har haft en depression for nogle år siden. I øjeblikket kæmper jeg igen for at komme ovenpå efter en personlig krise/depression.
Jeg fik en datter for snart 2 åt siden - og siden da har jeg brugt mange ressourcer på at finde ud af hvem jeg selv er (og ikke mindst hvem hun er). Undervejs har det været meget angstprovokerende og det har kostet ofre.
Jeg har opdaget en hel ny side af mig selv, en meget sårbar og omsorgsfuld side som jeg gerne vil blive bedre til at stå ved overfor resten af verden.
For nu at få be- eller afkræftet mine tanker og overvejelser søger jeg nogle at dele sorger, glæder og oplevelser sammen med. Det kan være du bor langt væk så vi hovedsagligt mailer sammen, eller du bor i nærheden så vi kan mødes og lave ting sammen eller bare til en snak engang imellem.. :)

PS. Jeg bor på Sydfyn sammen med min datter og (indtil videre) min kæreste.

Bedste hilsner fra Christina.

?

Written by myes 23. feb 2012 16:18

Kan se det er længe siden du har lagt dit indlæg ind, ved ikke om du har fået noget respons, men nuskriver jeg til dig, har du fundet nogle at snakke med, eller leder du stadig, kan rigtig godt sætte mig ind i det du skriver og tror nok vi kunne få nogle gode snakke med hinanden..

Smil herfra...