Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Medicin

Written by nuja 23. aug 2011 10:57

Hejsa. Hjælp !! Er der andre der har oplevet at medicinen pludselig stopper med at virke ?
Har fået sertralin i 4 år nu. Har slet ikke mærket til min angst eller depression. Blev sat 25 mg ned i dosis, hvilket medførte voldsomme bivirkninger. Gik hurtigt tilbage på normal dosis. Men... Er ikke rask igen på trods af at jeg tager medicinen. Det er ca 3. uger siden nu at jeg kom tilbage på normal dosis. Er der andre det har oplevet det ?

Det har jeg ikke men

Written by studerende21 23. aug 2011 22:20

Det kan vel tage noget tid før der kommer optimal virkning. Men hvis du er i tvivl så tag fat i din læge og hør ham/hende ad.

God bedring

Det har jeg selvfølgelig gjort men

Written by nuja 24. aug 2011 07:24

lægen mener at det ikke passer, at man sagtens kon få tilbagefald på trods af at man får medicin. Jeg er blevet øget i dosis nu, så håber bare at jeg snart er mig gamle glade jeg. Tak for svar !!!

Bliver helt nervøs

Written by Anonym 15. nov 2011 18:49

Jeg tager højeste dosis af Sertralin. Hvad fik du af bivirkninger, da du trappede ned? Var det ikke noget, der ville gå over efter et stykke tid, ligesom når man starter med at tage dem?

Hejsa.

Written by Teresa 15. nov 2011 23:00

Anomyn.. du skal ikke være nervøs. Jeg har selv været på sertralin... jeg har været på det 3 gange om har aldrig haft problemer med at trappe ud.

Vi er alle forskellige.

Og jo... seponeringssymptomerne aftager langsomt.. de siger ca 14 dage...

Hej.

Written by Chloe 25. jan 2012 08:34

Hvor meget indtager du i alt?

Nu vi er ved snakken om sertralin

Written by Charlotte74 27. okt 2013 18:14

I kender til sertralin kan jeg læse. Jeg er for lidt over 1´5 md siden startet på dem og er lige blevet sat op til 200 mg. Jeg har ikke prøvet medicin før, så ved faktisk ikke hvad jeg skal mærke efter. Hvornår ved jeg de virker? Hvorfor har jeg problemer med at sove om aften-og bliver helt anspændt i kroppen når jeg ikke kan sove? Hvornår virker de efter man er startet på dem?? Håber ikke jeg afbryder dig i dig debat nuja og håber i kan svare mig. For ligenu er jeg i tvivl om de virker- nu hvor jeg ikke ved hvad jeg skal kigge efter. Jeg er bedre i mit humør men ikke i overskud og overblik, samt min angst for ikke at slå til.

Naturlige Antidepressiva

Written by aidarkk31 28. sep 2021 14:55

Naturlige Antidepressiva - https://weightworld.dk Veldig bra produkt!