Debatindlæg

Debatforum:  Pårørende og venner

Hvad gør I andre?

Written by Kim 28. sep 2011 15:20

Hej,

Jeg er gift med en vidunderlig pige, der i en årrække har kæmpet med depression. Hun har i en periode været på medicin, men stoppede i forbindelse med graviditet (fortsatte dog i psykolog behandling). Nu er hun på vej tilbage til arbejdsmarkedet efter endt graviditet, men står uden job og det frustrerer hende sammen med flere andre tænk.

Det giver til tider nogle meget voldsomme reaktioner, hvor hun bliver ekstremt vred. Hun kan nærmest vågne og være rasende fra morgenstunden. Andre gange bliver jeg vækket om natten ved at hun ligger og græder fordi alt er galt og intet er godt nok (slet ikke hende selv).

Jeg vil så gerne hjælpe min kone og prøver at give hende al den kærlighed jeg rummer til hende, samtidig med at jeg tager et ekstra slæb derhjemme. Men ind i mellem bliver jeg frustreret et kort øjeblik eller får lagt en tone forkert i en udtalelser, og så har vi en kæmpe ballade.

Hvad gør I andre for at holde ro på jeres kærlighed. Jeg vil jo heller end gerne min vidunderlige kone, men når hun reagerer voldsomt verbalt eller bliver ked af det, så er det hårdt. Jeg synes hun skyder alt væk og over på andre (typisk mig), og hun kan/vil ikke se anderledes på tingene.

Hilsen den triste ægtemand

Hej Kim

Written by Anonym 20. okt 2011 14:27

Først af alt er du den bedste medicin, og måske skal du vise din vidunderlige pige dit indlæg her, så hun mærker hvor meget du elsker hende.

Når man har en depression kan det være svært at se omgivelserne og det gode de gør.

Hvis hun er uden medicin, synes jeg du skal få fat på noget perikon på apoteket (håndkøb) det giver lidt ro på.

Vitaminer og fiskeolie en rigtig god ide:
http://www.ann-e-knudsen.dk/Anns%20a.../fedtsyrer.pdf

hilsen den deprimerede ægtemand