Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

erfaringer med medicin

Written by laila3334 20. okt 2011 15:33

savner at høre jeres erfaringer med medicin?

nogle erfaringer med lamutigen?
hvad får i dem for?
og syntes i de hjælper?

har læst nogle enkle indlæg med meget positiv effekt

Prøv at søge på Lamotrigen her på Depnet!

Written by irsten 21. okt 2011 07:03

Hej Laila

Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at du kan bruge søgefunktionen her på Depnet til at læse tidligere indlæg, hvor folk beskriver deres erfaringer med bestemte slags medicin. Der ligger jo masser af indlæg fra adskillige år, så der er nok at tage af.

Når jeg søger på Lamotrigen, er det dog især brevkassespørgsmål og –svar, der kommer frem. Men det er vel heller ikke så ringe?

Det tager måske lidt tid, inden du får svar på dit indlæg. Jeg foreslår, at du kigger på de tidligere indlæg om emnet, indtil du får svar :o)

Mange hilsner

Irsten

hej Irsten

Written by laila3334 21. okt 2011 07:47

tak for dit svar:)
det vil jeg prøve.
god dag

kh laila3334

lamotrigin

Written by Steffen19 26. okt 2011 11:29

jeg får lamotrigin, og kan ikke helt finde ud af om de hjælper, eller det generelt bare er fordi at jeg har fået det bedre, men det er et ganske udmærket præperat

Du må selv prøve

Written by studerende21 26. okt 2011 13:38

Hejsa

Jeg kan SAGTENS forstå, at du gerne vil høre andres erfaringer med medicin. Problemet er, at alle reagerer forskelligt på medicin, så i bund og grund kan du ikke bruge andres erfaringer til så meget. For nogle vil lamotrigin være perfekt, mens andre vil få en masse bivirkninger. Du må prøve dig frem. Du skal nok finde et godt middel, der virker for dig :)