Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

udtrapning af tolmin

Written by Steffen19 22. okt 2011 15:19

jeg får pt 30 mg tolmin om aftenen for at sove, men pga af vægtøgning af jeg besluttet mig for at stoppe. så vil høre om man bare kan stoppe fra dag til dag, eller om en længere udtrapning er nødvendig?, det skal lige siges at jeg derudover får lamictal og cipralex, så vil mene at jeg er dækket godt nok ind til at holde depressionen i skak.

Hvad med lægen ?

Written by kabu 22. okt 2011 18:26

Hej Steffen

Du skriver at du får det for at sove. Kan du så sove uden, eller skal du ha' noget andet i stedet for ?

Er du helt ude af benzoerne, som du fik til ferien ? Så du kan vurdere rigtigt, om du nu også kan sove uden Tolmin ?

Selv om du får Tolmin til at sove på, så har det jo stadig en antidepressiv virkning. Og måske vil du mangle den virkning, selv om du får så meget andet. Jeg synes ikke, at du automatisk kan regne med, at du er dækket ind, bare fordi du får flere forskellige andre ting.

Jeg synes, at du skal vende det med din læge. Jeg forstår godt, at du er ked af at tage på. Men det kan lægen vel også forstå. Og måske kan du få noget andet at sove på, eller justeret det du ellers får, så det udligner det du evt. vil mangle, hvis du stopper.

Nå men det var jo ikke det du spurgte om ;-)

Så vidt jeg kan se på netdoktor, så er 30 mg. normal begyndelsesdosis. Men da man også kan få piller på 10 mg. så ved jeg ikke om man også kan stoppe direkte fra 30 mg, eller om man skal længere ned end det, når man skal stoppe.

Men det kan lægen vel svare på ;-)

De bedste ønsker
kabu

Takker for svaret;)

Written by Steffen19 22. okt 2011 22:07

Jeg er forlængst uden de benzoer;) og har fået ordineret truxal sim pn, så vil bare gerne ud sf dem, lægen har også sagt at da det kun er til at sove mener de ikke at det har den store betydning;)