Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Fluoxetin

Written by Ydur 24. okt 2011 20:30

Hej,
Er der nogen som vil dele deres erfaring med fluoxetin. Jeg er pt på 50 mg som jeg får mod social fobi og generaliseret angst. Jeg har tidligere fået 15 mg cipralex. Grunden til mit skifte var bla vægtøgning, kvalme, indre uro. Efter jeg er startet på fluoxetin står vægten heldigvis stille. Kvalme og uroen er der endnu sammen med til tider influenza lign. Symptomer. jeg har også fået en kæmpe træthed. Jeg kan sove konstant og har det bedst med min eftermiddagslur.

Hmm. Min angst er forbedret så måske jeg bare skal bide bivirkningerne i mig. Tænker nogen gange det kunne være rart at stoppe med medicinen for at finde ud af hvad der er min angst og hvad der er bivirkninger.

Er der nogen som har lidt kommentarer til ovenstående. Synes jeg er lidt i vildrede. jeg har det jo egentlig nogenlunde men vil gerne have endnu bedre. Altså hvor godt kan man forvente/forlange at have. Alt herfra. Håber på en god dialog.

Udyr

det er svært

Written by Anonym 19. mar 2012 09:58

jeg har nu været på fluoxetin i over 3 år og jeg har ingen depression mere men jeg synes ikke det virker særligt godt på min angst. jeg har generaliseret angst social angst og panik angst. jeg har søgt mange steder på nettet osv for at finde noget om angst og fluoxetin men kan ikke finde noget der indikerer at medicinen skulle virke mod angst men derimod mod depression og tvangstanker . ved ikke om det her hjælper dig men det er min erfaring med medicinen.
kh safir

FLUOXETIN

Written by Q25 24. mar 2012 16:59

Jeg har fået fontex/fluoxetin i ca. 5½ år efterhånden.
Startede med at få det imod depression, men jeg er ikke deprimeret længere, har til gengæld en del angst, og efter gentagende udtrapningsforsøg, er jeg endt på 20 mg.

Udtrapning af fluoxetin har givet mig meget kraftige bivirkninger,
og for mit vedkommende har det været svært at slippe helt!