Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Dygtig psykiater i Kbh-området??

Written by miamaia 8. dec 2011 14:46

Hej alle.

Jeg er ny bruger herinde, er uheldigvis blevet ramt af depression (tror det har eksistentialistisk islæt) og har brug for at se en dygtig psykiater i Kbh-området (er der noget transporttid er det også ok).

Jeg vil meget gerne til en god psykiater (helst en kvinde), som er virkelig dygtig, kan se nogle af de ting jeg ikke selv kan se, og som ikke bare giver en sludder for en sladder.

Jeg håber derfor at I vil dele nogle af jeres erfaringer med mig, da jeg står for at skulle tage kontakt til en håndfuld psykiatere nu, og jeg vil så gerne at det er den rette, når der nu er en smule ventetid.
Jeg hører meget gerne jeres begrundelser for hvorfor I har haft en god oplevelse med den pgl. psykiater, hvorfor hun (han) er god etc.

På forhånd tak- det vil være en kæmpe hjælp!

Ps. (Hvis I vil fraråde bestemte psykiatere vil jeg også meget gerne have den viden at tage med i overvejelserne :))

Hjælp at finde

Written by HansHenrik80 8. dec 2011 15:21

Hej Miamaia.

Jeg ved godt du skriver at du søger en psykiater, det skal jeg ikke kunne sig om du kan finde der hvor jeg fandt hjælp, men hvert fald. Jeg fandt en psykolog inde på denne side: http://www.mentaline.com/da/

Jeg fandt en rigtig god psykolog fra København på denne side. Det som jeg synes var godt, ved at anvende Mentaline, var at jeg kunne sidde derhjemme i fred og ro og finde en som passede til mig. Som sagt ved jeg ikke om du kan finde psykiater, men du kan giver det et forsøg.

Håber du finder den hjælp du skal have, alt held og lykke herfra

mvh
Hans-Henrik

Hej Miamaia

Written by Anonym 8. dec 2011 17:27

Du kan få en psykiater på 2 måder:

1. privatpraktiserende - har ikke overenskomst med sygesikringen
2. privatpraktiserende har overenskomst med sygesikringen.

Gruppe 1 har stort set ingen ventetid men du skal betale 1.000 kr. pr gang.

Gruppe 2, har typisk en ventetid på ca 4 mdr. Hvis du vælger at tage en med kort ventetid, kan du være uheldig, end hvis du vælger en psykiater med lang ventetid (3-5 mdr).

Desværre må man ikke oplyse om dårlige psykiatere, men du kan altid regne med at de gode har en relativ lang ventetid.

Held og lykke med jagten.

Tak for bud, men...

Written by miamaia 8. dec 2011 18:49

HansHenrik

Tak for dit tip, men det er en psykiater jeg er ude efter, da jeg har bedre erfaringer med disse end psykologer :)


AnnaMay

Jeg har allerede en henvisning fra lægen og det er således en psykiater der har overenskomst med sygesikringen jeg er ude efter.
Jeg har fundet disse to oversigter over psykiatere i hhv. Kbh og Frb. (hvor jeg selv bor):

https://www.sundhed.dk/applikationer/Applikation1.aspx?id=104.1&Postdistrikt=frederiksberg&Region=1084&SoegeOrgID=4&EksOrgID=5&AntalResultater=10&krakfunk=Ingen&ant=100000&fane=Information&soegefunktion=Soegning

https://www.sundhed.dk/applikationer/Applikation1.aspx?id=104.1&Postdistrikt=k%C3%B8benhavn&Region=1084&SoegeOrgID=4&EksOrgID=5&AntalResultater=10&krakfunk=Ingen&ant=100000&fane=Information&soegefunktion=Soegning


Jeg hører som sagt rigtig gerne fra nogle der evt. kan anbefale en af disse. Som sagt vil jeg foretrække en kvinde, jeg kender noget til nogle af mændene kva mit tidligere arbejde som socialrådgiver, men i første omgang vil jeg se om nogle vil anbefale mig en kvinde.

Jeg håber naturligvis på at være heldig at komme til nogenlunde hurtigt. Nogen der ved hvad der hører under "akut-tid"? Er det at man er suicidal? I så fald bliver jeg aldrig akut, men det betyder ikke at jeg ikke har store problemer der griber voldsomt ind i mit liv lige pt.

Tak for dit input :)

En god psykiater

Written by Anonym 8. jan 2012 09:49

Jeg er ung og fik mani. Det var så slemt at, jeg blev indlagt. I dag har jeg det rigtigt godt og takket være psykiater Frank Hansen i Rødovrecentret i Rødovre. Han har virkelig hjulpet mig med lange uddybende samtaler og god menneskelig forståelse.
Du er velkommen til at få mere at vide på:
viktor.hansen@ymail.com

Det lyder næste som en salgs-annonce !

Written by Anonym 8. jan 2012 19:51

Kære peter01

Det lyder næste som en salgs-annonce !

Godt du er kommet videre - flot at du med mani kan udføre et ekstra job, som stripper - flot flot

Mvh
Webm

Anbefaling

Written by Pippi2 17. dec 2019 15:19

For nogle år siden fik jeg anbefalet en god psykolog - ikke psykiater dog - af en veninde. Han ligger placeret på indre Nørrebro, så det er ret centralt. Lars hedder han, gik kun hos ham 4 gange - det var nok, rigtig dejligt.. Han kan jeg virkelig varmt anbefale.
Info kan jeg sætte længere nedenfor.
Ellers ved jeg også at min x-kollega har gået hos en anden, en psykiater, lige ved Nørreport station. Kan ikke lige huske navnet, men det var en kvinde i midt 40'erne, som hun var rigtig positiv omkring. Tror måske det var Helle. Snakker ikke med kollega mere, så kan ikke spørge, desværre..
Info på psykologen jeg gik på (kopi fra hjemmesiden, så ved ikke om alt er up to date)
Psykolog Lars Marcelin Nielsen
Nørrebrogade 8, 1. tv., 2200 København N
28 93 08 74
https://kbh-psykolog.dk/

Mogens Undén

Written by cyberioten 24. apr 2020 14:03

Mogens Unden - ligefrem og ikke så meget p*s. Og han har speciale i sådan nogen som os.