Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

WAUUUW!!!!

Written by pitta 20. jan 2012 21:18

Jeg har gennem længere tid været svært deprimeret, tvangsindlæggelse var nært forestående, medicineringen hårdt styret og egentlig havde jeg givet op, troet at mit liv bare skulle være nedern og jeg selvmordstruet... så var det, jeg faldt over artiklen om Peter Ottosen, en ny slags behandler i Horsens.
Efter kun 1 behandling gik det fremad, og jeg har skyndt mig at booke endnu en behandling, hvor jeg samtidig skal have afspændt min kæbe og ugen efter en massage - ja, han kan lidt af hvert, men DET VIRKER!!
Er nærmest rystet over den effekt behandlingen har haft på mig og vil på det allervarmeste anbefale jer alle at prøve en behandling - han behandler i Horsens, Juelsminde (hvor massagen også foregår) og så kan man blive behandlet via skype, vildt!
knus og god weekend

Hvilken artikel?

Written by kasperpilso 22. jan 2012 12:30

Har du et link eller noget til artiklen?

enig :)

Written by candy 23. jan 2012 13:54

kære pittta så selv artiklen om peter oottosen i onsdags avisen en af lokal aviserne i horsens området og kontaktede ham derefter mht min angst og har haft præcis samme wauw effekt som du snakker om:) jeg har været der to gange og har fået de bedre det går nu i de rigtige retning og føler at jeg kan se lys forude.:)angsten virker ikke så violdsom mere fordi jeg nu føler jeg selv kan styre det bedre fordi jeg bare kan "tapppe " på mig selv når anhsten kommer. er peter ottosen dybt taknemmelig og vil hermed anbefale ham varm til andre for det er noget der virker :)

kære kasperpilso

Written by candy 23. jan 2012 14:03

kære kasperpilse hvis du evt vil læse artiklen om peter ottoson kunne du jo evt måske gå ind og søge under horsens folkeblad eller onsdagsavisen i horsens de kunne da vøre du kunne finde noget der.)

Tusind tak for de rosende ord

Written by PeterOttosen 23. jan 2012 21:24

Jeg er utroligt glad for at behandlingen virker - jeg vil jo bare gerne hjælpe, og netop depressioner og angst er lidelser der giver mig en stor respekt for at love noget som helst. Hvis I vil finde artiklerne, linker jeg fra min hjemmeside www.PeterOttosen.dk