Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Psykiater i København

Written by Gia 13. feb 2012 22:14

Jeg er blevet henvist til en psykiater af min egen læge, men jeg aner virkelig ikke, hvordan jeg skal vælge en!

Er der nogen, der har gode erfaringer med en psykiater i København? Så sig endelig til!

Psykiater i kbh

Written by notaword 14. feb 2012 00:34

Har hørt meget godt om en psykiater i 'Center for Psykiatri og Eksistens' på Strøget. Men man skal vist skifte til sygesikringsgruppe 2 for at få tilskud. Ved ikke om de tar henvisninger. Prøv måske at google hjemmesiden.
Al held og lykke med søgningen efter en god psykiater!!

Psykiater i København

Written by Anonym 15. feb 2012 17:34

Nu ved jeg ikke hvad dine problemer er og hvor akut et behov du har. Der er nemlig i hovedstaden ca. 4-5 måneders ventetid på de bedste.

Skodpsykiaterne har næsten ingen ventetid.

Du kan slå dem op i krak, og starte fra en ende af. Det er ikke altid muligt, at se i krak om de har overenskomst med sygesikringen. Men det fortæller de i telefonen, hvis de IKKE har.

En anden mulighed er de privatpraktiserende psykiatere, men de er meget dyre med ingen ventetid, og har heller ikke overenskomst med sygesikringen. så hvis du har penge i lommen er det en mulighed, da de ofte er meget dygtige.

Venlig hilsen

Psykiater i København

Written by Swingsister 13. apr 2012 18:45

Jeg kan anbefale Kirsten bencke på falkoner alle. Hun har ændret mit liv totalt med den rigtige behandling.

frank Hansen

Written by Anonym 13. apr 2012 20:54

Jeg gik tidligere hos en psykiater på Amager, hvor jeg fik så meget medicin, at jeg gik som en fuld person. Selv om det var svært, når man var doopet, så valgte jeg at skifte psykiater. Efter 4 måneder fik jeg Frank Hansen i Rødovre Centret og han sagde, jeg fik alt for meget medicin og at jeg straks skulle begynde på en nedtrapning. Han er meget rar og forstående og han er god at snakke fortroligt med. Ham har jeg respekt for. I dag er jeg studerende og har arbejde og er i det hele taget velfungerende