Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Frustreret

Written by Anonym 22. feb 2012 22:22

Ej hvor er jeg frustreret!
I går startede jeg i pratik. Var der dog kun 1½ time, da jeg havde en aftale hos Distrikt Psykiatrien kl. 11.
Da jeg gik der op var jeg let nervøs som man normalt er et nyt sted. Da jeg hilser på dem der inde, og kommer igang kommer min angst mere og mere frem. Jeg må gå på et tidspunkt fordi jeg bare sveder utrolig meget, og har så meget angst. Opdager så at jeg skal gå i løbet af 5 min.
I løbet af den 1½ time jeg er der, går det faktisk nogenlunde - på trods af min angst. Dog er der en kommentar som bare kører i mit hoved, og bare bliver ved!
I dag skulle jeg så af sted igen, og selvom jeg hører mit vækkeur, og min mor (der havde fri) er inde hos mig to gange for at få mig op. Jeg sætter min telefon på lydløs og bare forsvinder ned under dynen!
Jeg er så nervøs, bange og usikker. Vil ikke af sted.
Vågner kl. 15 ca. og er endnu mere nervøs, bange og endnu mere usikker! Ligger bare og har det af helvede til. Lukker øjnene men kan ikke holde det ud.
Selvom begge mine forældre er hjemme, så er døren lukket og jeg har ingen kontakt med dem. Min mor kommer ind og spørg om jeg vil ha noget mad, men takker nej.
Jeg har ikke så mange selvmordstanker men tænker hele tiden på at finde noget skarpt frem og bruge det!
Jeg er ikke en cutter, men synes tanken frister mere og mere.
På et tidspunkt finder jeg en hoppykniv frem, og sidder bare og kigger på den... Jeg bruger den meget meget let på mit lår. Der kommer ingen ar og ingen blod da det bare er meget meget overfladisk. Kan ikke få mig selv til at skære igennem. Derimod går jeg på mine negle. For det meste har jeg pæne negle. Det har jeg ikke på venstre hånd nu. Neglene er helt nede og det gør ondt!

Men hvad fanden gør jeg i morgen?
Jeg sidder og er helt væk. Har haft lidt positive tanker. Har tænkt på i lørdags som var en kanon dag <3 Tak Rikke og Brian <3 Men der imod har jeg det af helvede til. Har lyst til at skære i mig selv, har lyst til at begå selvmord, har lyst til at smadre ting, har lyst til at ta noget dumt, jeg har generelt ikke nogen gode tanker lige nu!
I morgen skal jeg i praktik igen, men aner ikke om jeg kan komme der ud.

Den kommentar som jeg fik, er latterlig ubetydelig, men det ramte mig bare utrolig hårdt og ved ikke hvad jeg skal gøre.
Tænker også om det hele bare er pjat og jeg skal tage mig sammen??? Eller om jeg har presset mig selv for meget???? Er på herrens mark :'(