Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

..eller mangel på selv samme

Written by myes 23. feb 2012 16:58

Jeg får nok skrevet nogle indlæg her de næste par dage. Min måde at tackle tingene på tror jeg, har brug for at komme af med alt jeg tænker på fordi, fordi jeg ved det hjælper.. Det er ikke altid nok at lukke verden ude og lytte til min vejrtrækning for en tid for lige at falde til ro. Der skal mere til..
Det har aldrig generet så meget som det gør nu, men jeg synes det bliver værre og værre, så ville høre om andre har samme problem og om i evt har nogle gode råd jeg kan bruge. Jeg kan overhovedet ikke koncentrere mig. En overgang kunne jeg læse bøger på stribe og fandt jeg en der var virkelig god, slap jeg den ikke igen. Nu kan jeg ikke en gang koncentrere mig om at lse et Anders And blad. Finder jeg en bog frem som jeg gerne vil læse ender jeg med at læse første side 10 gange for derefter at opgive fordi jeg stadig ikke rigtig har fanget hvad der lige skete på den side.
Hvis nogen fortæller mig noget, ligemeget hvor interessant det så end er, så fanger jeg aldrig sammenhængen i det hvis vedkommende begiver sig ud i en længere forklaring. Det ender med bare at være en gang baggrundsstøj jeg ikke fatter en skid af. Ender med at sidde og nikke og smile, prøver at ryste på hovedet på de rigtige tidspunkter bare for at personen ikke opdager at jeg ikke har fanget så meget som tre ord af hvad der er blevet sagt..
Det er anstrengende, for det er jo ikke fordi jeg ikke vil høre det, men jeg kan ikke koncentrere mig om det. Er der nogle der kender det?

Ja

Written by kasperpilso 23. feb 2012 17:21

Det gør jeg og det er måske en form for ADHD.. Jeg skal i hvert fald have det undersøgt.

Sådan kan man ikke leve livet jo.

Jep..

Written by kontedreun 24. feb 2012 11:16

Det sker for mig, når jeg har det allerværst ( er helt nede). Nogle gange er det så slemt, at jeg faktisk ikke kan forstå hvad folk siger til mig. Jeg kan godt høre hvad de siger, men i mit hovede giver det bare ingen mening

..

Written by NattensEngel 25. feb 2012 15:22

Jeg har ikke kunne læse bøger i mange år.
Før i tiden læste jeg også gerne den ene bog efter den anden.

Kender det alt alt for godt, men har egentlig ikke nogen gode råd

jeps

Written by Steffen19 15. mar 2012 15:31

jeg har nøjagtigt samme problem, dog ikke med når folk fortæller mig noget, det er værre med korttidshukommelsen, og at læse osv.. fx fik jeg a vide hvilket lokale jeg skulle være i idag i forbindelse med en samtale med min kontaktlærer, og 5 min efter havde jeg glemt det ige, så måtte jeg spørge en gang til, mega pinligt!! men sådan kan det jo gå:)

Ja da...

Written by MrX 17. mar 2012 18:52

Kender det bare alt for godt, kan ikke huske fra min næse til min mund, stort problem når man har et arbejde der kræver man husker mange ting konstant.
jeg er lige begyndt at blogge, mest for at komme af med nogle af de tanker der suser forbi.. tror det kan hjælpe..
http://livetsomplayer.blogspot.com/
kig gerne med og kommenter hvis lysten er der.

det er jo mig

Written by Connie 28. jul 2012 01:10

..du beskriver der. Jeg kan ikke koncentrere mig om noget som helst. Mit hoved summer så meget, og der er så meget uro derinde, at jeg ikke kan få mere derind. Jeg bruger alt min energi for at kunne føre en samtale. Bagefter er jeg helt mørbanket. Tror det ville være nemmere at fuldføre et marathon. Jeg kan heller ikke læse mere, engang læste jeg flere bøger om ugen. Min korttidshukkomelse er helt væk. Skriver alt ned i min mobil. Bliver den væk, så kan jeg godt pakke sammen. Skal jeg købe mere end to ting må jeg skrive det ned, for når den tredje ting skal huskes forsvinder den første. Jeg skriver alt ned, det er mit eneste råd.

skriv

Written by voksen 31. jul 2012 13:19

Jeg har fundet det råd, at man først af alt om morgenen skriver to siden - uanset om der er mening i det man skriver- bare skriv hvad der falder dig ind-uden hensyn til stavefejl etc.

Jeg har selv brugt rådet en tid- og det var da ikke helt dårligt-

hvis ting er vigtige for dig, så noter dem i din mobil eller i en kalender eller begge steder.