Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Truxal virkning

Written by Frankie1968 25. feb 2012 19:55

Hej alle

Jeg er blevet ordineret 15 mg Truxal mod angst uro ...jeg er bare skrækslagen for medicin da jeg tror at jeg vil få alle mulige bivirkninger.
Er der nogen af jer der har erfaring med lavdosis Truxal ?
Jeg ville have det lidt bedre hvis jeg kunne få lidt input :o)

Medicin kan jo virke lidt forskelligt på folk...

Written by susannem 28. feb 2012 19:05

Hej Frankie : )
Jeg har igennem de sidste 5 uger trappet mig selv ind i Sertralin Hexal efter en pause. Jeg lider af angst i ret svær grad. Kan i perioder leve uden medicin - men må med mellerum trappe "ind" igen.
Som bekendt, er angsten næsten altid forøget, indtil Sertralin virker. Det er mega ubehageligt - og så kan 4-5 uger indtil virkningen sætter ind, virke som rigtig lang tid. De tidligere gange, hvor jeg har trappet ind i Sertralin, har jeg brugt Oxapax, som er benzodiazepin, for at hjælpe på min angst. Jeg har dog haft det helt frygteligt med at tage medicin, som man kan blive afhængig af. Og jeg syntes iøvrigt også kun, at det hjælper i få timer. Så det bliver nærmest en skrue uden ende.
Denne gang, læste jeg så om Truxal, og tænkte, at det måske kunne være et alternativ for mig, indtil jeg havde god virkning af Sertralinen. Jeg har været SÅ glad for Truxal. Det har gjort, at jeg har kunne sove om natten. Og vågnede jeg kort op, så følte jeg mig ret rolig, og kunne falde i søvn igen. Jeg har så taget 15 mg Truxal, inden jeg tog på job. Jeg har været en lille smule træt om formiddagen. men det har helt bestemt hjulpet på min angst og uro. Ved hjælp af Truxal, har jeg kunne arbejde i hele optrapningsperioden, hvilket jeg ALDRIG har kunne før, når jeg trappede ind i medicin. Truxal 15 mg virker ikke som en hammer på mig. Jeg bliver bare mere rolig - og får ro på tankerne, som ellers suser afsted. 15 mg Truxal er ikke nogen høj dosis. Du kan evt. tage 15mg en time inden sengetid (Det tager ca. en time inden de virker) - og så tror jeg du vil sove ret godt, og blive lidt mere tryg ved at tage pillerne. Jeg har ikke haft nogen form for bivirkninger af Truxal...ikke andet end en smule træthed. Men det har man jo oplevet i andre situtationer også. Og hvis de kan hjælpe dig. Så er det værd at prøve. Jeg har været super glad for dem.

super

Written by Frankie1968 29. feb 2012 10:35

Tak for det fine svar :o) ...det er altid bedre at høre det fra en der har prøvet det selv end at høre det fra lægen/psykiater....
Jeg har netop fået det ordineret for at få ro på hovedet og sove om natten...(lider af PTSD)
Vil prøve det i aften :o)

:) :) :)

Written by susannem 29. feb 2012 16:17

Lyder da som en god ide, at forsøge det. Ud over træthed, sys jeg ikke, at jeg har haft andet end glæde af denne medicin. Jeg har ikke brugt den i de sidste par dage, da jeg nu er på 100mg Sertralin på 5. dag - og vil se, om jeg kan klare mig uden Truxal. De sidste par dage uden, har faktisk ikke været så rare...men jeg snupper lige lidt flere dage uden...jeg tænker, at det kommer til at gå :) Held og lykke med det. Vil da gerne høre, hvad virkning du syntes du har af de 15mg Truxal. Jeg håber de hjælper dig rigtig godt :)

Naturlige Antidepressiva

Written by betikkae2 21. dec 2020 12:45

Naturlige Antidepressiva - https://weightworld.dk Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.