Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

psykiske "tømmermænd"

Written by lillemy 8. apr 2012 10:56

Hver gang jeg har været til fest har jeg en dårlig dag dagen derpå. Det er ikke fordi jeg har været fuld (har selvfølgelig fået lidt vin ect). Jeg ved ikke hvorfor det er sådan, men det er volsomt irriterende at have det sådan! Har overvejet om det evt er fordi jeg sover på et andet tidspunkt end normalt (sent iseng, sent op).
Jeg vil høre om der er andre der har det på samme måde?

Meget i byen

Written by Anonym 9. apr 2012 14:04

jeg går rigtigt meget i byen og kommer sent hjem. Jeg har det rigt godt med det og synes det er en god rytme.

Hej

Written by lillemy 9. apr 2012 15:49

Fedt at det fungere for dig :)

Sover om dagen

Written by Anonym 9. apr 2012 16:37

Som sagt kan jeg bedst lide nattelivet. Men hvor gammel er du, jeg ved godt, det måske er uhøfligt at spørge ?.

Til selve festen

Written by Lauracecilie 30. maj 2013 17:41

Jeg oplever tit, at under en fest kan jeg blive meget ked af det, træt og utilpas - og faktisk bare vil hjem, også selvom det var en aften jeg havde glædet mig til og set frem til..

Det er frusterende, for jeg har brug for at have det sjovt, og være sammen med gode venner/veninder.

alkohol og depression

Written by bibliotricen 7. jun 2013 20:54

Jeg har i samarbejde med min psykiater lavet et humørskema. der skulle jeg skrive antal genstande og humør på og det viser sig altså at i maniske perioder, så bliver jeg depressiv dagen efter. hvilket så bliver afløst af manien igen et par dage efter. Men det er altså kun i de perioder for mig.
Ved jo ikke om du er bipolar, og dermed om mit svar er relevant for dig.

Mange stimuli og mental træthed

Written by Skovtrolden 17. jun 2013 19:13

Det kender jeg godt, i mit tilfælde er det ikke kun fester og har derfor ingen sammenhæng med forskubbet døgnrytme og evt. alkoholindtagelse.
Jeg har igennem årene fundet ud af, at det simpelthen skyldes alle de påvirkninger, mennesker, stimuli osv. osv.

Uanset jeg har det godt og gerne vil deltage og måske er super glad osv. så er jeg ofte færdig dagen derpå, jeg sammenligner det lidt med hvis man har trænet rigtig hårdt fysisk, så er man også træt i kroppen dagene efter.

Jeg arbejder på at acceptere at jeg har det sådan, det kan godt være svært fordi det er træls altid at skulle have de dyk, men jeg kommer jo op igen, det tager bare lidt tid.

Så for mit vedkommende skyldes det simpelthen alle påvirkningerne, jeg er super følsom og tager "alt ind", så det tager altså tid til "restitution" før jeg mentalt set er på dupperne igen og klar til at møde verden påny. :-)

nede efter en festlig aften

Written by Anonym 4. jul 2013 09:18

Jeg har også altid oplevet dyk efter en festlig aften/nat oftest med alkohol, jeg tror det hæger sammen med at min hjernekemi altid har været næsten i orden og at jeg ikke skulle gøre ret meget før min psykiske balance tipper.
min teori er at man så med alkohol låner lidt af reserven, som så hos sådan en som mig, betyder at der er for lidt til næste dags psykiske balance, måske opbruger jeg simpelthen for meget af den frie serotonin el. En af de øvrige signalstoffer, og så er der ikke nok til den næste dag

men det er jo bare en tanke jeg har fået som forklarings mulighed og ikke noget jeg ved overhovedet