Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

sertralin - angst

Written by Nanmag 12. apr 2012 22:07

jeg har en svær depression og fik samtidig cipralex men blev så voldsomt angst at jeg måtte afbryde behandlingen. jeg får nu mirtazipin 30 mg og har taget 5 kg i løbet af en måned. Vil tale med lægen om nogle andre. Nogle der har erfaringer med et andet godt præparat??
inden jeg fik mirtazipin talte lægen om sertralin, men er der samme risiko for angst med dem som ved cipralex eller blussede det mon så meget op fordi depressionen var på sit højeste?

Tog også på af Mirtazapin

Written by Isoperla 13. apr 2012 14:04

6 kg på 6 uger, -men det er der jo ikke alle der gør.

Jeg blev meget syg af Sertralin, men mange har det fint med dem. Derimod her jeg det rigtig fint på Cipralex (tidligere 15 mg, nu kun 7½ mg).

Min psykiater siger at seroquel virker angstdæmpende op til 200 mg, derefter antidepresivt op til ?? og antipsykotisk i de helt høje dosis.

Der har dog også øget min appitit igen, men det har tilgængel også en virkning på mit humør (og angst).

Lige nu prøver jeg at holde igen med min ædelyst, for jeg kan mærke livet (igen) og så må jeg sku' lærer ikke at spise.

Håber du finder ud af noget.

Sertralin

Written by candy 14. apr 2012 14:02

Kære nannas jeg har prøvet både cirkler og sertralin og deter sidstenævnte jeg tager nu. Min angst spadsere helt wf med ciprslex og jeg fik rigtig mange slemme angstanfald men sertralin synes jeg da angsten har været åget helt klart men det hjælper lidt når man ved det er pga piller jeg synes ikke det har været slem . Håberndubfinder detvhele rigtige der kan hjælpe dig det håber og tror jeg på jeg ha r fundet denne gang god weekend knus