Debatindlæg

Debatforum:  Pårørende og venner

veninder søges i kbh området

Written by påvej 20. apr 2012 20:23

Jeg er i oktober sidste år flyttet til amager sammen med min mand. Jeg søger veninder som jeg kan gå på cafe, i biograffen eller andre hyggelige ting. For mig er det vigtigt ikke alt handler om sygdom, men også alle de gode ting. Men der skal være plads til at have en dårlig dag og snakke ud om tingene. I må gerne være omkring min alder som er 27 år. Jeg er selv gift ingen børn. Så i skal også kunne forstå at min mand fylder i mit liv og jeg sommetider vil vælge ham. Da han også skal plejes og da han er nyresyg vil han også have brug for jeg er der for ham. Men derfor vil der stadig være massere plads til en eller flere nye veninder.
Jeg er uddannet pædagog og arbejder i vuggestue. Har en 8 år gammel hund. Elsker gå ture ved stranden og i hundeskoven. Hvis du har hund kan vi måske mødes der.

Håber der er nogen der kunne finde det interressant at snakke videre med mig

hej med dig

Written by Anonym 20. maj 2012 14:48

Hejsa :-)

Jeg bor i stor københavn sammen med min kæreste, vi har ingen børn.

vi har 2 katte og 2 marsvin.

Min kæreste har fuldtidsjob som ingeniør men jeg går hjemme og søger pt pension, jeg håber dog på senere at komme igang med uddannelse.

Jeg har en skizofreni diagnose.

Hvis du har lyst skal du være velkommen til at kontakte mig på mail mail4cille@gmail.com

med venlig hilsen Cecilie

Hej med jer :)

Written by smil1978 24. jul 2012 13:18

Jeg bor i Vanløse og er 33 år. Jeg har en dejlig kæreste, vi bor dog ikke sammen.
Jeg har en psykisk lidelse og har lige fået tilkendt førtidspension, så det giver en god ro og jeg kan koncentrere mig om at få det endnu bedre end jeg allerede har det ;)
Jeg cykler en masse, går ture og kommer også ofte i fitness-center. Ca. en gang om ugen passer jeg min dejlige niece på snart 2 år.....hende tager jeg med forskellige steder hen, bla. Amager Strandpark :)
Jeg søger også veninder, og har også dårlige dage som der skal være plads til :)
Det kunne være skønt at høre fra jer.
Med venlig hilsen Tilde (tildeoegaard@hotmail.com)