Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

En verden af sygdomme....

Written by Kanditte 17. maj 2012 22:03

Jeg blev sidste år endelig sygemeldt efter MANGE år hvor jeg led/lider af depression, angst og stress. Men jo mere jeg læser om de forskellige sygdomme og får taget diverse tests, så synes jeg der er mange sygdomme som minder meget om hvordan jeg har det. ADD, særlig sensitivitet, borderline. Ja tænker næsten at mit hoved er en stor kødgryde af sygdomme. Mere infomation giver bare mere forvirring. Andre der har det sådan ?

er jeg hypokonder?

Written by Anonym 22. maj 2012 20:29

kender det alt for godt!
Netdoktor er næsten mit andet hjem, eller var, for har lover min kæreste at jeg ikke går derind...

Tror jeg har svært ved at anerkende at jeg har en depression. Jeg blev ved med og gør stadig til tider, at lede efter en forklaring på hvordan jeg har det.. når jeg ggogler mine symptomer ender de alle på stress og depression og det burde være gået op for mig nu,at det er det jeg har, men synes det er svært at erkende.. stadigvæk nu selvom det er over et år siden jeg fik diagnosen... De kloge siger at når man først har erkendt det kommer det til at gå fremad, men hvordan kommer man dertil??
Jeg tror også til tider at der er mere galt med mig eller andet.. nok fordi som dig ender man på andre lidelser som har samme symptomer... Føler tit at jeg er en anden, kan ikke kende mig selv og det skræmmer mig!!