Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Bog om angst og psykiske lidelser

Written by Jenniferhn 13. jun 2012 20:01

Søger nogen til interview om angst!
Mig og en anden er ved at skrive en bog om psykiske lidelser med hovedvægt på angst. Vi har begge selv døjet rigtig meget med det, og fortæller hver vores historie til eventuelle læsere gennem denne bog. Men eftersom vi kun er to, kunne vi godt tænke os at få nogle menneskers historier ind i bogen! Ønsker du at videregive den viden du selv har erfaret dig gennem årene, eller ønsker du blot at fortælle din historie?
Så tøv ikke med at skrive en privat besked til mig:) Heller ikke hvis du bare har nogle spørgsmål om projektet. Planen er at vi vil udgive den som en e-bog på internettet, og vores mål er at få den oversat til engelsk også, og gøre den tilgængelig for en større del af verden. Vi ønsker at bryde tavsheden og tabuerne der hviler omkring psykiske lidelser og angst, og vi ønsker at lade den brede befolkning lære fra os gennem vores historier:) Hvis du tænker at det lige er noget for dig, eller du måske kender én, er du også meget velkommen til at sende mig en e-mail på: jennifer1992@live.dk :)
Vh. Jennifer Hoei Nielsen

Navn

Written by candy 14. jun 2012 16:32

Kære Jennifer vil ens navn blive offentlig gjort i de bøger eller? Mvh candy

Kære candy

Written by Jenniferhn 15. jun 2012 08:09

Ingen navne vil på nogen måde blive offentliggjorte. Eventuelle navne vil være falske. Det eneste jeg skal bruge fra dig er din e-mail som kun vil blive kendt af mig, og slettet igen når bogen er helt færdig og udgivet. Du er velkommen til at sende mig en mail på jennifer1992@live.dk for yderligere informationer:)

Vh. Jennifer

Vil gerne deltage

Written by candy 5. jul 2012 13:05

Vil gerne deltage men skal på ferie og er først hjemme om 3 uger mvh candy :)

Vil gerne deltage

Written by Marie71 5. jul 2012 20:13

Vil gerne deltage.

Vil gerne deltage

Written by Musen2012 8. aug 2012 17:43

Jeg vil gerne deltage, hvis du stadig mangler frivillige?

øhh

Written by Anonym 9. aug 2012 07:59

Sikke proffessionel et projekt, når de kke engang gider svare.

Enig

Written by Musen2012 10. aug 2012 12:12

Ja Wimmer det virker ikke videre seriøst. Kan man egentlig kontakte brugeren som har oprettet indlægget og gøre hende opmærksom på at folk har svaret? Jeg er næsten ny herinde og kender ikke alle funktionerne endnu.