Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Henvisning til psykolog

Written by Sigh 6. aug 2012 20:23

Hej
Er ret ny herinde med føler mig lige nu så sårbar at jeg bare bliver nødt til at komme ud med noget. Som baggrund kan jeg oplyse at jeg har en skiziod personlighedsforstyrrelse og en del depressive eposider.
I det seneste år er alting gået nedad. Min kæreste og jeg blev nødt til at flytte fra hinanden, da jeg ikke havde "plads" psykisk til at bo sammen med ham mere. Jeg tror det startede ud med at jeg endnu engang blev sendt ud i virksomhedspraktik (er visiteret til fleksjob med ret lavt timeantal)
Siden da er mit humør bare faldet og faldet, jeg har haft rigtigt svært ved at have andre mennesker i mit liv. Jeg har ikke set min mor i flere måneder og ikke set min bedste veninde i måske et år nu. Jeg har simplethen ikke overskud til det.
Nå, men så fik jeg mig endelig taget sammen til at komme til lægen og fortælle at det bare går så skidt i øjeblikket. Var startet på endnu et jobkursus og min rådgiver syntes jeg skulle kontakte ham så hurtigt som muligt da hun fandt ud af hvor dårligt jeg har det.
Håbede han kunne lave lidt om på min medicin så jeg kunne få det lidt bedre, men alt han ville gøre var at henvise til en psykolog. Jeg føler virkelig ikke at han lyttede til mig, og ud fra hans spørgsmål havde han heller ikke kigget min journal igennem overhovedet. Jeg synes jeg har brug for hjælp her og nu for jeg kan snart ikke holde sammen på det hele, og jeg ved godt at en psykolog sikkert er en god ide(igen igen igen), og at medicinregulering ikke altid er godt, men der er jo både ventetid og behandlingen taget jo også tid at komme i gang med.
Jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre, min psyke er bare fuldstændig smadret og føler ikke min læge havde tid til mig, og forstå mit problem ordentligt.
Tak fordi du læste, havde virkelig bare brug for at komme ud med det