Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Brugere af benzodiazepin

Written by Anonym 7. aug 2012 23:18

Hej alle.

Jeg er langtidsbruger af benzodiazepiner, og står midt i mit livs krise. Skal tage en vigtig beslutning om enten at leve med mine piller eller at trappe ud af dem-helt ud.
Det er ikke første gang, jeg forsøger at slippe ud af dem, men abstinenserne er så svære allerede efter 1 pille, at jeg har måttet give op.
Betyder meget at jeg er alene, tror jeg. Mangler så meget nogen at maile med om de problemer der opstår undervejs, alle de underlige og pinefulde abstinenser, som jeg ikke kan dele med nogen, der enten har prøvet det selv eller nogen der er igang med en udtrapning af Benzoer.
Jeg har fået dem i snart 30 år, lider af angst og tilbagvendende depressioner,-men jeg er medicinangst.....og det gør det næsten umuligt at hjælpe mig ad kemisk vej.
Så jeg vil meget gerne i kontakt med nogle, der kender til benzoer, og alle dens afhængighedssymptomer....åh, bare jeg dog havde ret til at få alle de piller,som jeg skulle få brug for resten af livet! For det er et helvede dette her, når man ikke kan være sikker på, at blive holdt skadesfri mens man lever.
For der findes jo ikke et middel, der kan ta´alle de her abstinenser..eller gør der? Og hvis der gør, så tør jeg ikke ta det ;O))) ;O((( ja,det er squ sørgeligt..men sådan er det bare....men hvis jeg VIDSTE, at noget ville hjælpe, så turde jeg måske lidt mere..
Nå,det bliver en hel roman, og jeg vil egentlig bare høre,om nogen har lyst til at maile om sagen ♥ Bedste hilsener, Pixie.

Benzodiazepiner

Written by Anonym 11. aug 2012 20:51

Jeg har desværre også været afhængig af dem men er kommet ud af det nu heldigvis. Jeg var ved at blive vanvittig af dem men besluttede mig til at tage en kold tyrker og det var hårdt. Men jeg har der godt i dag efter ca et efter at jeg holdt op med at tage dem

benzodiazepiner

Written by Anonym 12. aug 2012 15:12

Hej king.
Tak for feed back. Hvor mange år har du fået dem og hvor lang halveringstid var der på dine ?
Jeg er osse ved at blive vanvittig, men frygter den lange abstinensperiode, som for nogle sagtens kan strække sig over flere år. Derfor er jeg i tvivl om, hvad jeg skal gøre.
En kold tyrker, siger du ? Ja,det må have været forfærdeligt !! Har det så taget dig 1 år alt i alt at få det godt ?

Hilsen Pixie

Hej Pixie

Written by Anonym 13. aug 2012 14:53

Ja, det var heller ikke sjovt med en kold tyrker. Det tog mig et år og jeg havde forfærdeligt. desværre har jeg fået den opfattelse, at mange psykiatere bare deler noget medicin ud uden at tænke på følgevirkningerne. I den periode jeg tog dem havde jeg mest lyst til at være mig selv. Jeg isolerede mig simpelthen. Til din oplysning er jeg manio-depressiv og jeg er ikke helt medicinfri. jeg får lithium, men der ingen bivirkninger ved dem. Jeg var så heldig, at jeg fandt en psykiater, der godt kunne forstå mig om mit ønske om, at jeg ville ud af det store medicinforbrug. Tidligere fik jeg også venlafaxin og rispadal. det er heldigvis fortid, og jeg har fået det rigtigt godt.

Jeg ønsker dig alt godt og du er velkommen til at skrive kingstrip95@yahoo.com

Hej king.

Written by Anonym 22. aug 2012 23:22

Undskyld jeg ikke har svaret dig før nu, men jeg er inde i en down periode med så megen sorg og ulykkelighed over den situation jeg er i, at jeg n æsten ikke orker at løfte en ske.
Jeg ville gi hvad som helst for at få fred, og for at vide, at freden for lov at vare resten af livet. Ikke flere bekymringer om lige dét.
Jeg kender andre, der har det som dig, hvor deres antipsyk. medicin har taget en masse af abstinenserne. Måske derfor de klarer udtrapning.
Tænker på om fx truxal kan kombineres med benzo, så man kan óverleve´på den måde uden at trappe ud.
Det er dejligt at høre, at du klarer dig med lithium,-det er der mange der ikke gør,og som får en mænge andet medicin.
Skriv igen. Dejligt at høre fra nogen !

Til Pixie

Written by Anonym 25. aug 2012 19:41

jeg har det godt og i dag har jeg været rundt omkring i København. jeg håber, og tror på det vil gå dig meget bedre. Det andet er et frygteligt helved. Desværre er der ikke så stor forståelse for det hos psykiaterne. Men det er jo også klart, dehar læst sig til det, de har ikkeprøvet det på egen krop. Ha en god lørdag aften kingstrip95@yahoo.com

Trap langsomt ud og med støtte:)

Written by Stjernestøv 12. sep 2012 01:45

Hej Pixie..
Først, tag aldrig en Kold tyrker. Det er virkeligt livsfarligt, at gøre det med Benzodiazepin.
Jeg blev selv afhængig af sovepiller og da de er svære at trappe ud af, blev jeg skiftet over på et andet Benzodiazepin stof og trappede meget langsomt ud af dette. Det er meget meget vigtigt man trapper lansomt ud af det og får støtte undervejs..
Ved ikke om du det, men Benzodiazepin kan bla. give fornyet angst, muskelsmerter, vrede, humørsvingninger osv.
Mit råd ville være, at du skulle kontakte BenzoRådgivningen: http://benzo.dk/ . De kan hjælpe/støtte/vejlede dig under udtrapningen. Jeg fik selv hjælp der. De er utroligt søde og ved hvor svært det kan være..
Læs evt på: Benzoinfo.dk,
Mange hilsner
Stjernestøv