Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Indsending af mauskript

Written by Musen2012 10. aug 2012 12:09

Jeg vil gerne høre jeres mening om noget. Igennem længere tid har jeg arbejdet på et manuskript til en bog omkring min depression og depression mere generelt. Nu er jeg snart parat til at tage næste skridt og lade andre læse det. Da dette er meget grænseoverskridende for mig har jeg tænkt på at starte med at sende manuskriptet til et lille forlag. Derfor har jeg flere gange besøgt forlaget gallos hjemmeside da jeg tænkte at det kunne være et godt sted at starte. På deres hjemmeside skriver de at de er et forlag for ukendte forfattere med psykiske eller sociale vanskeligheder.

Da jeg har kæmpet med en depression igennem flere år vil jeg mene at jeg falder indenfor deres målgruppe. Men nu til mit spørgsmål.
Ifølge gallos hjemmeside er deres sidste udgivelse skrevet af forfatteren Adda Lykkeboe som tidligere har skrevet og fået udgivet seks bøger for andre forlag. Når man kigger ned over listen over forfatterne til forlagets andre (nye) bøger så er det tydeligt at flere af bøgerne ligeledes er skrevet af folk som ikke har psykiske problemer og som tidligere har fået noget udgivet andetsteds.
Det gør mig ærlig talt noget usikker på om det virkelig er et forlag for mig og om jeg skal vove pelsen og sende mit manuskript til dem eller om det er den sikre vej til en ny nedtur fordi jeg næsten på forhånd kan regne ud at mit manuskript bliver afvist hvis det skal vurderes/sidestilles med manuskripter skrevet af etablerede forfattere.

Hvad mener I skal jeg tage chance og indsende mit manuskript?

Er det kun i mine ører at deres beskrivelse af at de er et forlag for ukendte forfattere med psykiske problemer lyder hult?

Hvordan tror I niveauet er hos gallo vil de kræve samme høje niveau fra mig som fra f.eks. Adda Lykkeboe?

Tror I at forlaget er ved at ændre profil og er begyndt at "snobbe" opad for at tiltrække store og mere kendte forfattere?

Ville I alligevel tage chancen og sende et manuskript til gallo elller tænker i ligesom mig at det er den sikre vej til endnu en nedtur?