Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

depression + mangel på vægt

Written by naga 11. aug 2012 13:30

Mit navn er Peter. Jeg er 29 år gammel. nogle gange, jeg har nogle depression. social tilbagetrækning etc.
Kan en psykiatrist eller en person, der brugte en anti-depressivt anbefale mig noget medicin, som kan behandle despression, med færre bivirkninger, og også hvis en sådan Medecin kan producere vægtøgning, da jeg er tynd.

Jeg prøvede Remeron, men jeg følte svimmel og forvirret. Et svar vil blive meget værdsat.

Depression

Written by Anonym 11. aug 2012 16:07

Hej Peter.

Den bedste medicin jeg kan anbefale dig er lithium. Den hjalp mig og der er faktisk ingen bivirkninger. Jeg prøvede desværre en masse præparater, bl.a venlafaxin som jeg stærkt må fraråde. Jeg blev tyk, skulle styrttisse, fik rysteture.

Held og lykke

Spørg din læge!

Written by jenschr 13. aug 2012 13:35

Behandling af psyiske sigdomme er en opgave for speciallæger.. Bed din læge om en henvisning! Du kan ikke regne med at finde svar her hos andre som er syge... Måske har vi viden om hvad der er godt for os selv.. Men det som er godt for mig - ja det er måske ikke godt for dig!

spørg din læge

Written by lissie 15. aug 2012 00:48

din læge ved det eelr ring til P

svar depression

Written by thoeg 15. aug 2012 17:43

Ja man skal igennem sin læge og helst en psykiater, meget gerne en god psykiater.
De gode psykiatere har erfaring nok til ikke bare fundamentalistisk at udskrive en type medicin fordi den altid er den bedste, men vil forsøge sig med forskellige indtil man forhåbentligt finder noget der virker.

det kan være fint at dele erfaringer, særligt når man oplever ting som lægen ikke har hørt om eller som ikke kan ses ud fra indlægssedlen.

Lithium er stort set kun brugtbart overfor manier, og stoffet har masser af bivirkninger, det er derfor man inden behandlingen skal aflevere et par liter urin.