Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Er Depnet ved at lukke?

Written by irsten 9. okt 2012 06:53

Er Depnet ved at lukke?

Jeg undrer mig lidt over Depnet, som jeg har fulgt i en del år efterhånden.

Når man kigger på forsiden, er der under overskriften ”Nyheder” noteret tre såkaldte nyheder, der dog stammer fra den 15., den 16. og den 17. november 2011!

Enhver kan jo se, at det ikke er nyheder. Når de alligevel står noteret som nyheder, må det være, fordi ingen sørger for at opdatere Depnet.

Jeg ser, at de tre seneste brevkassesvar stammer fra den 26. september, den 17. juli og den 2. juli. Det ser altså heller ikke ud til, at der er ret meget gang i brevkassen.

Heller ikke på debatten sker der særlig meget. Seneste indlæg er fra den 1. oktober.

Dog ser dagbogsfunktionen ud til at blive benyttet stadigvæk. Chatten har jeg aldrig været inde i, så den kan jeg ikke udtale mig om.

Hvad mon de ansvarlige har tænkt sig? Det er jo lidt til grin at kalde 11 måneder gammel information for ”nyheder”.

Mange hilsner

Irsten

man får heller ikke mails mere

Written by tinamusen 9. okt 2012 10:33

Man kan gøre så man kan få mails når ens venner skriver dagbog og hvis der kommer svar på ens egen dagbog, det virker ikke, og gør at man måske overser en dagbog, fordi man ikke bliver opmærksom på der er nyt fra ens venner....
Det er gået langt ned siden depnet blev overdraget til depressionsforeningen.... Tilbage til lundbeck tak, de havde dog mere styr på siden....

hmmm

Written by Lunaj 14. dec 2012 11:47


ja der er ikke meget nyt og opdateringer herinde

Savner også mails

Written by TUT 14. dec 2012 17:46

Jeg kommer her næsten daglig, bare for at tjekke om de par stk. jeg har fulgt rigtig læng, skulle have skrevet dagbog.
Men jeg må indrømme jeg har fundet et alternativ, der virker for mig. www.livsnettet.dk
Det har jeg fundet venner, endda IRL. der er et hav af interesse grupper som vi kan tilmelde os, og der kommer mail når der sker noget i gruppen. Man søger selv sine livsnet venner og dem kan man skrive med i et lukket mail system. Det er tryghed.
Chatten er sober altid, der er admin. på og sker der noget der ikke kan tillades får man advarsler og til sidst eksklusion.

Ville ønske irsten kom derover og lavede en gruppe for os der prøver perikon af. du har erfaringen lang tid tilbage.

Venlig hilsen og god 3. søndag i advent. Tut

ja rigtigt

Written by Lunaj 17. dec 2012 11:03


Ja Tut det er rigtig det du skriver
Derfor er jeg heller ikke på depnet mere.
Jeg kikker ind en gang eller to om måneden men kikker tit lige dagbøger...
Livsnettet er et super sted hvor der er ro og orden
ikke noget med onde indlæg og grim tone på chatten
For så bliver der grebet ind med det samme
Stor ros til Livsnettet
Hilsen Luna :-)

Øv

Written by bennyst 18. dec 2012 10:55

Finder det rigtig ærgerligt at siden er gået helt i stå. Der er ingen brevkassesvar længere, og jeg tror ikke det skyldes, at der ikke sendes breve ind.

Nyderhederne som Irsten nævner står der stadig her den 18. december.

Læser sidens administrartor dette, så give os en status på hvad i vil, eller om den bare langsomt skal dø hen

I øvrigt så god jul til alle læserne

Du har ret - Jeg mangler også det som Depnet kunne

Written by 5dia 25. dec 2012 20:52

Det er fordi den er blevet overtaget af depressions-foreningen. Men jeg syntes at de mangler netop brevkasse funktionen, som man kender den fra denne side.

Vi er jo mange det kender til det at have en depression, - men derfor kan man jo godt have brugfor at dele det med andre. Det syntes jeg netop Depnet var et godt sted at gøre det, Her tænker jeg på billeder, fortografierne og digte, og dagbøgerne.

Blot et indlæg i debatten savner "det gamle Dep"

Written by Imex 26. dec 2012 18:06

Ført vil jeg starte med at ønske alle en rigtig jul og et Super Nytår - Kram til alle..

Så vil jeg fortælle, at jeg flere gange har været i kontakt med www.depressionsforeningen.dk omkring depnet.. og deres ønsker om at "puste lidt liv i depnet.dk"

De skriver bare det samme "snik-snak" som de gjorde for et år siden " Vi har store ideer omkring depnet.dk"

Jeg har opfordret dem til at overdrage sitet til en anden, der har lidt mere interesse i at føre sitet videre og ikke lade dette uddø :(

Jeg opfordre alle til at skrive en mail til foreningen og opfordre dem til at gøre noget mere ud af depnet...

Herunder følger min korrespondance med foreningen - det sidste svar er først, så start fra bunden:

--------------------------------------------------

Kære Mikael
Det skal jeg som sagt beklage. Håber at det bliver mere tydeligt, når vi har mulighed for at kommentere sagen offentligt.
Fortsat god aften

Med venlig hilsen

Kasper Tingkær
Sekretariatsleder
33124727 - 26203419
www.depressionsforeningen.dk

Kasper

Som jeg har beskrevet, kan jeg ikke tage dine ord for ”gode varer” – men dette kommer vi nok ikke længere med, at diskuterer !!

Det vil jeg lade op til andre, at gøre….


Med venlig hilsen

Fra: Kasper Tingkær [mailto:kasper@depressionsforeningen.dk]
Sendt: 18. december 2012 16:49
Til: 'Mikael
Cc: 'DepNet'
Emne: SV: Vedr. depnet

Kære Mikael
Jeg kan godt forstå din frustration, men jeg kan som nævnt ikke komme med en uddybende forklaring på nuværende tidspunkt. Jeg kan dog garantere dig for at det ikke forholder sig, som du beskriver det. Vi brænder for siden og dens brugere og vi har store visioner med depnet.dk. Og lige nu gør alt hvad vi kan for at finde en løsning på vores problemer.

Med venlig hilsen

Kasper Tingkær
Sekretariatsleder
33124727 - 26203419
www.depressionsforeningen.dk


Kasper

Kom ikke med en undskyld om tekniske problemer med et site – det er til at overkomme rimeligt let, med et site som depnet.dk

”i har fået overdraget source-koder, der virkede perfekt” – så det er ikke noget acceptabelt svar – der er jo ikke lavet om på disse !!

Har selv flere kommercielle sites i luften, så jeg ved hvad jeg taler om.

Problemet er at i ikke prioterer depnet.dk særligt højt – da det har ikke givet (det ”afkast” som i har forventet) – er kend dette.

Udgiften for at drive sitet er minimalt – kræver kun en god ”host” – som ikke koster så meget i dag !


Med venlig hilsen

Fra: Kasper Tingkær [mailto:kasper@depressionsforeningen.dk]
Sendt: 18. december 2012 15:59
Emne: SV: Vedr. depnet

Kære Michael
Tak for din mail. Ingen beklager mere end vi, at sitet ikke kører optimalt. Vi er enige i, at det ikke er god reklame for foreningen, og jeg kan love dig for, at vi ikke er ligeglade med sitet. Problemerne rider os som en mare. Hos os koster det flere kræfter, når sitet ikke kører end hvis at fungerede.
Vi har stået med nogle tekniske udfordringer, som vi ikke selv har været herre over. Jeg kan desværre ikke på nuværende tidspunkt uddybe denne problemstillingen, men vi forventer snart at kunne komme med en udmelding der kan forklare vores situation, samt en plan for hvordan vi kan få reetableret og udviklet på sitet igen. Jeg er mere optimistisk end længe. Vi beklager, at have trukket veksler på jeres tålmodighed.

Med venlig hilsen

Kasper Tingkær
Sekretariatsleder
33124727 - 26203419
www.depressionsforeningen.dk



Nu må i gøre op med jer selv, hvad i vil med Depnet.dk

Det er helt skandaløst, at i ikke følger op på hvad i har fået overdraget – ikke en særlig god reklame dep-foreningen…. !!

Tro mig jeg skal gøre hvad jeg kan for at fortælle til mine kontakter, hvad i står for og om jeres ligegyldighed efter jeres værge-kampene ikke virkede hos dem der brugte depnet.dk ( indmeldelser i dep-foreningen – kontingenter )

Jeg forlanger et klart svar på hvad i vil med sitet – ( som i har ødelagt totalt ) – har været tlf. passer

Har gjort mig tilsvarende tanker og iagttagelser

Written by UTL 13. jan 2013 18:34

Jeg har gjort mig nogle af de samme tanker og iagttagelser. F.eks. hvad angår nyheder. Det højeste, man vist, (siden denne tråd startede), har kunnet svinge sig op til, er at fjerne nyhederne fra november 2011. Faktisk har jeg i irritation over deres måde at styre DepNet på valgt at melde mig ud af depressionsforeningen. Set med mine øjne synes dette site over tiden at have degenereret, og i tiden under depressionsforeningens (laissez faire-) ledelse synes jeg, det er gået stærkt.

Jeg har nogle gange mailet med det nuværende hold bag DepNet. Mest omkring en ændring, som jeg meget gerne så indført. Ligesom Imex bliver jeg bare spist af med en omgang snik-snak. På det seneste har jeg overvejet lidt at skrive igen, men jeg føler mig lidt dum ved at vende tilbage om mere eller mindre det samme igen, når jeg jo i og for sig har gjort mig den erfaring, at det er som at tale til en dør. Én ting er, at jeg ikke ser mit eget ændringsforslag implementeret – de kan jo have deres grunde til ikke at mene, at det er et godt forslag – noget andet er, at der ikke sker noget som helst overhovedet. Tilsyneladende er der ingen, hverken gode eller dårlige, idéer, man vælger at tage op.

Inspireret af denne tråd har jeg i dag valgt at oprette profil på Livsnettet, som jeg vist ikke rigtig har været opmærksom på før nu. Indtil videre kan jeg godt lide, hvad jeg ser, og hvad jeg hører om sitet. Nu får vi se. Hvor godt det end måtte være, har jeg ikke lyst til, at det skal tage alt for meget af min tid.

Håber siden bliver mere aktiv snart.

Written by MissBipolar 4. mar 2013 18:58

Er ny men efter at have læst jeres opslag her , kan jeg godt se at jeg hellere må nyde sitet mens det stadig er her. Kan selvfølgelig benytte mig af mere end dette, men jeg har hørt meget godt om dette site i mange år. Så håber der kommer til at ske gode ting med det snart

Aktivitet

Written by Noxialis 26. mar 2013 11:40

Det kunne godt se ud som om at der er begyndt at ske lidt. Her tænker jeg på brevkassen. Lad os håbe det fortsætter sådan :)

Siden har udfordringer.

Written by Anonym 10. jun 2013 03:38

En side som Depnet.dk er ikke så nem atr administrere som man umiddelbart kunne tro.

Den tekniske side af sagen er sådan set lige til..
Og så alligevel, men mere om det senere.

Derimod er det som er virkelig svært at påtage sig, netop tonen på sitet.
Som "ejer" af et sted lægger man jo navn til, og i dette tilfælde depressionsforeningen.

Derfor er man også nødt til at tage sig af de mange klager som hele tiden dumper ind.
Og ikke mindst er man nødt til at handle på dem.
Derfor bliver det tekniske også et problem, for teknisk kan der pt. kun udelukkes på emailadressen.
Opret en ny, og vupti, er du på igen.
Præcis som det er set så mange gange.

Alternativt kan der være brug for en administrator.
Men dette kræver at en person man kan have tillid til, vil sidde og bruge sin tid på at følge chatten.
Og sådanne ressourcer har man efter min opfattelse meget svært ved at finde.


Lundbæk kan ikke drive siden.
Som medicinalvirksomhed er de underlagt en anden lovgivning end depressionsforeningen, og jeg er ret sikker på at de er tvunget til at lave en "indlægsseddel" på siden..
Altså at deklarere den.

Og jeg skal gøre opmærksom på at Lundbæk også var ret belastet af depnet generelt, primært på grund af tonen brugere imellem, men også over for eksperter, som gav deres tid på frivillig basis.


Livsnettet.dk er et godt alternativ med en hastigt stigende brugerskare.
Der er aktiv administrator, så alle behandler hinanden pænt.
I modsat fald bliver man udelukket.
Tonen er god, og debatterne er rigtig mange.
Der er blandt andet grupper for depression, bipolare, og alt mulig andet i mellem himmel og jord.

Og mangler der noget, så er det nemt at oprette.

De eneste som ikke vil kunne bruge denne side, er mennesker som er nødt til at lade deres vrede gå ud over andre.
Det er ikke tilladt på siden, lige som mobning og andre ubehagelige måder at være på, heller ikke er det.

Og så har mian sin egen side man kan udsmykke, og lægge musik, billeder og video ind på.
Det er for godt!
Og gratis er det minsandten også.


God fornøjelse.
Der støtter man hinanden i stedet.

Death of Depnet.

Written by Sofo 10. jun 2013 22:44

Depnet døde vel ved overdragelsen til Depressionsforeningen.
Chatten kører dog fint.

Livsnettet.

Written by Sofo 10. jun 2013 22:47

Er stedet hvor folk støt og roligt keder hinanden ihjel.
Måske også en måde at kurere Dep. på.

Prøv Sindnet i stedet. Bossen Claus har god humor.

Siden har udfordringer og...

Written by Imex 11. jun 2013 18:16

Siden har ikke flere udfordringer en andre sociale sites...

Detnet.dk er gået helt ned ad bakke siden dep.foreningen overtog..

Dette er ikke en påstand men sandt.....!!

og hvad tonen angår, så er denne kun blevet være !!

Alt dette er kun udsagn man kan sige ja til - sørgeligt - se på bruger antallet på chatten og hvor mange nye bruger der er - kun ganske få - det er "de gamle " der holder den smule af Depnet oppe, der er tilbage - sørgeligt..

Become afriend.dk - her kan du gøre alt.... :)

Håber snart de vågner hos depressionsforeningen, men det er nok for meget at håbe

KH
Imex