Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Hjælp

Written by Anonym 27. feb 2013 12:43

Hej, jeg fik for 3-4 mdr. Siden en underlig føelse da jeg så tv. Det føles som om alt var en drøm, jeg gik i panik og alt var forfærdeligt i ca. Et kvarter så var det væk, så var jeg skide bange i 2 mdr, jeg havde det rigtig træls. Og fik føelsen lidt oftere, og bildte mig selv ind jeg havde den konstant.. Så begyndte jeg til psykolog og det hjalp.. Men psykologen forvirre mig da hun siger mange forskellige ting. Så jeg har haft tanker med om hele mit liv bare er en drøm. Men det går bedre og jeg ville bare høre om i tror jeg fejler noget eller om det er ved at langsomt gå over?

Hej Dennis

Written by Teresa 2. mar 2013 20:49

Det du oplever er uvirkelighedsfølelse. Et meget normalt og ufarligt symptom ved angst., stress, depression ect.

Du kan google det... der er masser af info om emnet.

Du er velkommen til at læse mine dagbøger, jeg døjede utrolig meget med det i starten. Jeg havde det også konstant... og havde samme følelse af at når jeg tænkte tilbage på mit liv. Så føltes det som om jeg havde drømt det.

Held og lykke.. og husk det er helt ufarligt og vil gå væk igen. det er bare en "gene" der kan følge med angsten.

:)

Hej Dennis

Written by MissBipolar 3. mar 2013 16:08

Det lader til et angstanfald, eller stress eller depression som Teresa også siger. Lider selv af angst og har gjort det i mange år, lider også af stress og depressioner, en temlig voldsom cocotail ja. Men det er somregl noget der kan håndteres med tiden hvis man får den rette støtte og vejledning .