Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Ny depression ?!?!

Written by luffe 11. mar 2013 09:03

Skal begynde på nyt job internt i firmaet, brød sammen i weekenden, har lige meldt mig syg.

Det kommer som lyn fra en klar himmel. Har ganske vist haft gang i mange ting siden nytår, sat hus til salg, det største barn er ved af flytte hjemmefra. Så kom der en mulighed for at søge nyt job internt i fimaet, med nye udfordringer og mere ansvar.

Så til trods for, at jeg havde en aftale med mig selv om at passe på mig selv og ikke at søge nye jobs, greb jeg chancen, søgte jobbet og fik det.
Var knapt nok glad da jeg fik det, ser det nu som et problem og ville helst beholde det gamle job med de ting jeg var træt af som tryghed.

Har brugt motion som afstresser og til at rense hovedet med i flere år, men har siden nytår ikke rigtigt gidet cykle, har været træt, småsløj fik en knæskade på ski og får derfor kun den daglige luft når jeg går med hunden.
Jeg har haft svært ved at koncentrere mig i et stykke tid, fået afbrudt min søvn at små opvågninger og er nu begyndt at vågne længe før jeg skal op.

Da jeg i 2001 fik min første, og hidtil eneste, depression gik jeg helt nede. Var sygemeldt i 6 måneder og endte med at blive fyret pga sygdom. Fik heldigvis hurtigt nyt job, som jeg har haft siden, men har i ca 2 år følt at jeg var klar til nye udfordringer.

Nu sidder jeg med følelse at det er det nyt job jeg ikke vil have, har mest lyst til at ringe og bede om at få annulleret kontrakten og få lov at beholde mit gamle job.
Min kone mener at det ikke er mig men en sygdom der taler, hun har sikkert ret. Jeg magter bare ikke at skulle kæmpe både med at komme ud af mørket og det nye job.

Der er lavet stillings opslag på mit gamle job, så min frist for at fortryde er jo nok passeret.

Har fået tid hos lægen imorgen og en tid hos en privat psykolog på onsdag. Håber de kan sende mig lidt ud af mørket, så jeg ikke skal til at bede om at få annulleret mit nye job og eventuelt være nød til at sige helt op i panik!

Ville gerne jeg kunne overskue at skulle på arbejde, det bliver ikke lettere at komme tilbage hvis man går hjemme i flere uger........