Debatindlæg

Debatforum:  Pårørende og venner

Mailven

Written by stilhed 21. mar 2013 16:14

Hej. Jeg er en pige på 26, som savner en (gerne nogenlunde jævnaldrende) at skrive med om alt mellem himmel og jord. Jeg ryger ned i nogle huller ind imellem fordi jeg har været en del igennem, og derfor kunne det være rart med en ligesindet at dele op- og nedture med. Jeg er et rigtigt familiemenneske, der bor med min dejlige kæreste og 3 katte (og snart 4 høns) i vores lille hus i en skov på landet i Vestjylland. Interesserer mig meget for selvforsyning, fred og ro og dyr. Bruger også en del af min tid på at tegne. Jeg forsøger at leve meget simpelt, idet jeg har en kronisk nervesygdom som gør at jeg let får smerter og bliver stresset. Skriv :)

Hejsa

Written by Findus 25. mar 2013 21:25

Jeg er ikke jævnaldrende (34 år, gift og 2 børn), men kan nemt relatere til alt hvad du skriver. Jeg er ikke så hurtig på tasterne og kan nok godt være lidt kortfattet, men har selv i et stykke tid tænkt på at få en netven at dele tanker med. Så hvis du mangler et perspektiv eller et input til en tanke eller et problem, så skriv endelig.

Med venlig hilsen
Lasse

Hej

Written by Confus 29. mar 2013 17:45

Jeg er jævnalderende, og jeg mangler virkelig også en at skrive med - om alt mellem himmel og jord :)
Hvor lyder det hyggeligt med et hus på landet - det må være dejligt og fredfyldt :)
Jeg er nu herinde, og er kommet herind, fordi min kæreste går med en depression - og da jeg selv har været nede i et hul før (og har let ved at gøre det igen), mangler jeg en at dele det med og lukke galde ud til...hehe...det må man vist godt kalde det :)

Jeg har selv haft stress før - og er bange for at komme ud hvor jeg ikke kan bunde...hvis du er interesseret så skriv endelig :)

Varme tanker herfra

Confus

Written by stilhed 1. apr 2013 09:25

Confus, du kan skrive på denne mail: dybestillero@yahoo.dk

Kan man virkelig ikke skrive privatbeskeder til andre brugere herinde. Er da lidt træt af at skulle skrive min e-mailadresse i tråden. Men det er så heldigvis også kun en midlertidig e-mailadresse

Findus tak for svar, men søger som sagt en jævnaldrende.

hej ven..

Written by overby1985 3. jan 2014 10:14

hej stilheden..

jeg er en pige 28, jeg heder Tanja.. jeg savner os utrolig meget nogen at skrive med, eller ringe :) jeg er i mit livs største krise, jeg røg ned med stress i august, og har efterfølgende fået en depression.. mit liv har ændrede sig fuldstændig.. jeg er meget rolig person. jeg har arbejdet mange år i Matas, jeg savner så meget mit job.

knus og kram fra Tanja
Jævnaldrende

Written by silentgirl 18. jan 2014 20:20

Hej. Jeg er 26 år og savner også nogen at snakke med på min egen alder. Jeg bor også ude på landet og elsker dyr. Og jeg tegner også!..
Hvis du stadig leder efter nogen, så er min mail :
Lenelouisedknudsen@gmail.com

Kram Lene aka Silentgirl

Kan kende det

Written by Majsen85 3. jul 2014 12:16

Hej med dig og i andre

Modigt indlæg. Er selv fra vestjylland/midtjylland og savner også nogle jævnaldrende at snakke med. Jeg er selv 28 år. I er meget velkommen til at sende mig en besked her på siden. Det er så dejligt at det her er et åbent forum hvor det netop er lovligt at dele disse tanker med hinanden:)

Knus