Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Mailven

Written by stilhed 21. mar 2013 16:17

Hej. Jeg er en pige på 26, som savner en (gerne nogenlunde jævnaldrende) at skrive med om alt mellem himmel og jord. Jeg ryger ned i nogle huller ind imellem fordi jeg har været en del igennem, og derfor kunne det være rart med en ligesindet at dele op- og nedture med. Jeg er et rigtigt familiemenneske, der bor med min dejlige kæreste og 3 katte i vores lille hus i en skov på landet i Vestjylland. Interesserer mig meget for selvforsyning, fred og ro og dyr. Bruger også en del af min tid på at tegne. Jeg forsøger at leve meget simpelt, idet jeg har en kronisk nervesygdom som gør at jeg let får smerter og bliver stresset. Skriv :)

Mail

Written by Noxialis 26. mar 2013 11:37

Hejsa.

Hvis du har lyst kan du smide en mail efter

nox@tempemail.net

Det er lidt kryptisk, det ved jeg, men jeg svarer gerne og skal nok forklare :)

Hej

Written by Anonym 18. apr 2013 11:52

Jeg er en rolig kvinde på 33 - har du lyst, også selv om jeg er lidt ældre, til at lære mig at kende, må du gerne skrive en mail: lene79@live.dk - er også på Facebook.
Kan også godt li' dyr, især katte! De er skønne!

Hej :)

Written by Utæmmet 20. maj 2013 06:06

Jeg er en stille og rolig knægt i starten af tyverne der nyder årstidernes skiften og de muligheder og gøremål de fører med sig.

Drømmen om at være mere eller mindre selvforsynende, samt at leve et enkelt og minimalistisk liv har været en del af mig lige så længe jeg kan huske.

Det er en drøm, et ønske, et mål, men samtidig også lidt en nødvendighed. Jeg har en psykiatrisk diagnose, og på grund af min sygdom er jeg meget følsom overfor stress.

Udover det ovenstående, så har jeg selv været nogle ting igennem som har sat nogle dybe spor i mit væsen. Og kender alt til det med at der kan være nogle perioder der er svære at komme igennem.

Jeg håber at jeg hører fra dig. -> corpusetanimus@e-mail.dk
Kunne godt bruge en at skrive lidt med :)