Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Godt råd søges

Written by TVogPC 21. apr 2013 11:35

Hej
Det er muligt, at min problem falder noget uden for kategori, men bliver hjemløs 1 maj og har ansvaret for min datters kat. Har fundet en form for tag over hovedet, men har det konkrete problem, at jeg er træt af at være afhængig af min families hjælp ift. min datters kat, da jeg ikke kan tage den med. Så overvejer at skille mig af med katten. Følelsesmæssigt har jeg været gennem mange nederlag gennem de sidste 3 år - nu senest at måtte flytte pga. dårlig økonomi. Har aktuelt en moderat depression mv.

Kan jo forekomme banalt, da er er jo trods alt "kun" tale om en kat, men har jo påtaget mig ansvaret for den på min datter vejne (13 år) og syntes ikke rigtig at jeg tillade mig at skaffe den af vejen / give den væk.

Skriver nok dette i håb om, at for et (lidt) større overblik over, hvad der er konkret og hvad er depression, nederlagsfølelse, hensyn til min datter og min familie.

På forhånd tak :-)

datterens kat

Written by Skovtrolden 21. apr 2013 16:29

Jeg tænker lidt, - pas på med at tage store beslutninger midt i en masse andre problemer, - men det skriver du jo også selv, og det er selvfølgelig et problem hvis du/I ikke kan tage katten med.

Jeg tænker på - hvad siger datteren, har I snakket om det?

Jeg vil stærkt fraråde at gøre noget uden at I har snakket om det sammen i hvert fald.

I heldigste fald kunne det måske være at man kunne finde nogen som kunne tage katten til sig, men sådan at du stadig betalte mad osv. og sådan at det på den måde stadig var datterens kat?
- bare en tanke, det bliver selvfølgelig lidt besværligt og kræver at datteren kan besøge den osv. men måske kunne det være en overgangsløsning, - håber I finder en god løsning :-)