Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Regler, Koruption og inhabilitet

Written by Netas 21. apr 2013 23:50

Når man ser hvordan en sagsbehander slipper afsted med gentagne gange at undlade at følge gængspraksis, mendle mod bedre vidende. Mens han / hun handler under strafansvar, kan man få lov at indgive en "klage", selvom der ret beset er tale om en strafbar lov overstrldelse, i mange tilælde.

Med sit nye indlæg i berlingske gør Henrik Day Poulsen, det fuldkommen klart, at selv en person med en betroet stilling som kræver den fulde objektivitet, ved udfærdigelser af speciallægeerklæringer, kan slippe afsted med at give sit sande uvæsen til kende.
Havde dette været en forsvarsadvokat, der åbent gik til angreb på sin klient med sådan ordlyd, var vedkommet sat af bestillingen hurtigere end hurtigst.

Hvor går grænsen for inhabilitet ?








SV - Regler, Koruption og inhabilitet

Written by Imex 25. apr 2013 19:03

Netas

Først men ikke mindst, du skriver i "tåger" u forståeligt...

Det som jeg kan få ud af dit indlæg er, at du mener at sagsbehandler behandler/skriver/giver bedømmelser/afgørelser under straffeansvar !

Er helt forkert - sagsbehandlere kan ikke umiddelbart gøres ansvarlig, fordi der ikke findes nogle specifikke regler omkring, hvordan de bedømmer en person...

Etisk ja så burde der være regler - men det vil igen være dig problem, at bevise dette og være et privat søgsmål...

God fornøjelse med dette - her taber de fleste..

MVH
Imex

svar til svar

Written by Netas 3. maj 2013 20:38

At jeg taler i "tåger" er nok bare fordi der er nogle der ikke ser helheden. Men lad det nu ligge.
Jeg påpeger blot at hvis et vidne skulle være betalt for, eller for egen vindings skyld, at afgive falsk eller urigtige oplysninger straffes dette!
På samme måde efterlyser jeg bedre kontrol, med de mennesker der i et offentligt betroet embede, mister deres objektivitet, og afslører voldsomt rabiate holdninger, der på ingen måde stemmer overens med deres embede.
Førnævnte læge, har tdl. været dybt økonomisk indvoldveret i medicinal-industrien, hvilket farver vedkommendes objektive vurderinger.

Til sammenligning, vil jeg spørge om hvor vidt man ville anse det for fornuftigt at ansætte Jhonny Hansen som forsvar i en sag om forbrydelser begået med jøder?

Men alt har jo mere end en, side, jeg glæder mig til input.
vh Netas

tilføjelse

Written by Netas 3. maj 2013 20:43

Altså der skulle stå anklager. Og self for jøderne.
Hvordan tungt mon vidneudsagnet ville veje her?