Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Hvem skal man snakke med?

Written by trine90 29. maj 2013 19:21

Jeg har i flere år haft nogle perioder, hvor jeg har haft det svært. Det sidste år er det dog blevet værre og værre, og jeg er nået der til, hvor jeg har erkendt, at jeg ikke kan klare det selv. Problemet er, at jeg synes det er uendeligt svært at snakke med nogen om det.

Jeg har aldrig snakket med nogen om, hvordan jeg har det. Min familie ved at jeg nogle gange er ked af det, men de har ingen ide om, hvor slemt det står til. Jeg har flere gode veninder, men de kender slet ikke den side af mig, og jeg kan ikke forestille mig at snakke med dem om det. Min ekskæreste er den der ved mest, men ham kan jeg ikke snakke med om det mere.

Jeg har overvejet at snakke med min læge om det, men selv det virker uoverskueligt. Desuden har jeg oplevet ikke at blive taget seriøst i den situation.

Jeg føler at jeg svigter mig selv og skuffer mine omgivelser, hvis jeg fortæller om mine tanker. Jeg er bange for, at de vil se på mig på en helt anden måde.

Hvad er jeres erfaringer med dette?

Snak med din læge!

Written by Mariehønen 8. jun 2013 00:01

Hej Trine.

Jeg kan godt følge dig i, at det kan være rigtig svært at indvie andre i ens uoverskuelige tanker,når man ikke engang kan forklare dem for sig selv. Jeg er i dag 28 og har gået alt for mange år og fortrængt en hård barndom + de dertilhørende følelser! Gør noget ved det Trine, det bider dig i halen til sidst, for hvis du virkelig har noget, du skal "af med" ved at snakke, går det ikke over af sig selv,og jeg tror på, det sætter sig mere og mere fast/kronisk med tiden. Hvis din læge ikke er god at snakke med, så få en anden (evt. en anden i lægehuset), start med de store træk, så er jeg sikker på,der vælter tanker ud af munden på dig. Måske du så skal have en henvisning til en psykolog (så koster de "kun" 320 i timen), det kan virkelig være altafgørende, hvis du får en god én,du har kemi med!

Håber, det gav lidt stof til nye tanker. Held og lykke:0)

Mange hilsener
Ditte

har det på samme måde

Written by Anonym 16. jun 2013 12:04

Jeg har også haft det svært længe og har rakt armene i og får nu noget hjælp der virker
Mvh runner