Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Hjælp!!

Written by Skytteq_88 28. jul 2013 23:08

Jeg har simpelthen haft et forfærdeligt år indtil videre!! To personer tæt på mig har været på sygehuset og i begge tilfælde frygtede jeg det værste.. Det har været en lang kamp at få dem tilbage igen og det har påvirket mig rigtig meget. Jeg er studerende, men har ikke været i skole siden december, for har ikke kunne overskue det. Samtidig har jeg haft mange dårlige tanker om det, som er sket i fortiden og som jeg åbenbart ikke har fået ordentligt behandlet.. Lige nu synes jeg, at det er ret uoverskueligt og jeg er faldet tilbage i min gamle vane med selvskade efter 2 år uden!!

Hvis jeg helt selv måtte vælge, så ville jeg ønske, at jeg kunne komme tilbage til Lokalpsykiatrien og snakke med den psykolog, som også hjalp mig dengang. Dengang kunne jeg ikke bestemme mig for, hvad jeg mente om ham, fordi han "provokerede" mig, men nu, hvor det er på afstand, kan jeg se, hvor meget han har hjulpet.

Jeg blev afsluttet af min bostøtte, for nogle måneder siden, men fik at vide, at jeg kunne ringe ind, hvis jeg fik brug for dem igen. Hun var vikar for min oprindelige bostøtte, som jeg havde svært ved at snakke med. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal kontakte dem, for det er jo psykologen, som jeg gerne vil snakke med eller om jeg skal droppe det.. Kan man overhovedet få flere samtaler hos en psykolog ansat i lokalpsykiatrien/distrikpsykiatrien, når man har haft et forløb? Kan man "kræve" at komme ind til den samme igen??

hej kære...

Written by Anonym 10. aug 2013 19:35

hej du skal selvfølgeligt bede om hjælp, du får det kun værre og værre af at gå alene med alle dine problemer som du ikke kan styre eller undertrykke..!

men..

Written by Anonym 10. aug 2013 19:36

dfu kan jo skrive hvordan du har det i et brev, altså hvem du egentligt ønsker at tale med og hvorfor du mener det er bedst for dig...

det kan du godt vil jeg tro

Written by Anonym 10. okt 2014 02:39

det kan du godt jeg er selv kom tilbag der da jeg ha får der være bliv hen vis fra en gang jeg var indlagt ha ellers fund en and psyiater da jeg ikke kun lig hen jeg had den gang og som jeg ha nu. tal med din læge tro han-hun kan nok også for dig der hen