Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Er der nogen

Written by tkj24 11. aug 2013 13:59

Hej jeg er startet på venlafaxin 75mg og dage jeg tage det om aften inden jeg går i seng, men jeg syntes det virker langsomt jeg kan kun mærke en lille forbedring, virker venlafaxin langsomt ? jeg har tage det i 3 uger og tænker på at sætte dosis op, jeg har været på citalopram før men hade mange bi virkninger, er der mon nogen som har erfaring med venlafaxin ?
hilsen mig

venlafaxin hjæp mig

Written by Anonym 4. sep 2013 15:43

venlafaxin hjæp mig godt i de 3 år jeg fik det

Fik højere dosis

Written by Anonym 5. sep 2013 07:18

Hejsa

Jeg har været på Venlafaxin, og det var det første middel for mit vedkommende som modvirkede depression. Det virkede dog først for mig efter at jeg var blevet sat op på 300mg dagligt. Jeg synes du skal tage en snak med din læge om at øge dosis, hvis du ikke synes det virker endnu.

Lad mig dog også sige at jeg personligt var nødt til at skifte til Xeristar i stedet for Venlafaxin, da sidstnævnte forstyrrede mit sexliv for meget.

venlafaxin

Written by tkj24 16. sep 2013 20:07

Mange tak for svar på indlæg, jeg er nu oppe på 300mg nu og har det super godt.

Venlafaxin

Written by mormor1 11. okt 2013 15:43

Dejligt at høre det kan hjælpe - er lige startet efter at have fået noget andet i flere år - men tilbagevendende dep. gør at jeg nu skal prøve noget andet. Får nu 150 mg og synes jeg bliver ved at have den grimmeste uro/spændinger indeni - svært helt at beskrive, men noget i retning af stress/angst. Det er virkelig slemt synes jeg, har fået noget beroligende jeg kan tage men når jeg så tager det får jeg dårlig samvittighed over at have brug for "den slags" medicin og synes jeg burde kunne styre mig selv så jeg kan slappe af - selvom jeg har prøvet x mange og ved det ikke er noget jeg jo selv er herre over.

Lige lidt mere.

Written by mormor1 11. okt 2013 15:48

Glemte helt at spørge om I har taget på af Venlafaxin ?
Har prøvet Mirtazepin og det skal jeg love for jeg tog på af - fik 45 mg til natten - får nu 15 mg og ved ikke om jeg skal fortsætte med det.
Ved godt det vigtigste er man har det godt psykisk men det er alligevel ikke heller sjovt at tage mange kilo på trods en kalorie fattig kost.

Vægt

Written by tkj24 27. okt 2013 09:48

Hej igen nej jeg har ikke tage på i vægt, heldigvis, men da jeg var på remeron/mirtazepin skal jeg love for at jeg hade æde flip.
jeg kan for mit vedkommen kun sige at venlafaxin er noget at det bedste jeg har prøvet jeg syntes at der er meget mindre bivirkninger .

Vægtøgning og rysten

Written by Sucydall 1. nov 2013 11:16

Jeg får 150mg venlafaxin og jeg ryster og har det som om jeg summer indeni, desuden så sveder jeg utrolig meget på hænder og fødder... Har kun taget det i fire uger og har taget fire kilo på, for jeg er fuldstændig umættelig. Men humøret er det samme, er ved at give op.

Opfølning.

Written by mormor1 6. nov 2013 16:04

Talte med psykiater og skal stoppe med Venlafaxin, da det er kendt for at give slem vægtøgnig, sved udbrud og at man nemt bliver aggressiv.
Desværre er det mildest talt forfærdentligt at kome af med igen - har stød i kroppen og inde i hovedet - skulle være stoppet nu men må dele kapslerne og hælde noget af indholdet ud og så tage det - ganske modbydeligt.
Har lige læst at mange psykiatere ikke bruger Venlafaxin fordi det er så modbydeligt at komme ud af igen !

hej igen Sorry ;)

Written by tkj24 29. jan 2014 14:25

Undskyld jeg først vender tilbage nu, jeg kan oplyse at de første 3 måneder er de værste så begynder bivirkninger at aftage især det med at svede hænder fødder mm, jeg er nu oppe på 337mg
og ryster noget på mine hænder jeg håber det går over med tiden, jeg har snart taget venlafaxin i et halv år og det var svært i begyndelsen, men hold ud hvis du kan, for mig er det stadig det bedste medicin jeg har prøvet og jeg har prøvet rigtig meget forskelligt, men husk på at det er meget forskelligt hvordan det virker fra person til person, nogen kan ikke bruget det og andre få det optimale ud af det, men jeg vil råde jer til at prøve noget nyt hvis der ingen virkning er efter 3 måneder

Naturlige Antidepressiva

Written by betikkae2 21. dec 2020 18:36

Naturlige Antidepressiva - https://weightworld.dk Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.