Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Hvordan passer man bedst på sig selv?

Written by 1968 30. aug 2013 11:04

Er blot 1 måned inde i dagpengesystemt og allerede godt forvirret. Har brugt en del af opsparing på at "gå fri for systemet" efter mange år i arbejde. Nu på dagpenge og skal søge job, hvor man skal være "robust", "fleksibel" and so on....Jeg er netop blevet udredt og igang med opstart af Lithium, fordi har Hypomani. Jeg er så bange for at ryge ned i en depression igen, og mindst ligeså bange for at blive alt for kæk. Jeg har en familie - og mig selv at tage hensyn til. Skal jeg kaste håndklædet i ringen og melde mig på sygedagpenge? Mit liv er godt nu, hvor der ikke er noget større pres - ja, jeg er faktisk næsten lykkelig "normal". Jeg føler, at jeg spiller højt spil ved at få et fuldsarbejde igen. Hvilke erfaringer har I der læser dette?

Hypomani

Written by TUT 3. sep 2013 15:53

Jeg ser du får Lithium, altså må der være en Psykiater ind over, snak med ham om det er klogt at du presses i fuldtidsarbejde.
I mit tilfælde var psykiateren meget skrap i mælet, skrev til kommunen, jeg ikke måtte presses til mere end 3 timer om dagen, ellers ville jeg ryge ud i en ny Manisk omgang. Dem havde jeg haft nogen stykker af.
Jeg kom i arbejds prøvning og det gik fint med de 3 timer, så fik jeg tilkendt et fleksjob.
Hilsen Tut ;o)