Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Skal jeg bekende kulør?

Written by Thomas123 8. sep 2013 20:09

Hej Alle.

Jeg ved at jeg har en depression, jeg har haft en før, hvor jeg fik både piller og psykologsamtaler. Det hjalp og jeg fik det bedre, men jeg stoppede med pillerne og havde det fint i 1½ år. Nu er det hele vendt tilbage, føler mig alene, føler jeg skuffer min familie, føler jeg skalv ære den stærke. Det har jeg jo ellers altid været...

Hejsa.

Written by Teresa 9. sep 2013 18:12

Der er intet andet at gøre end at få snakket med lægen og nærmeste familie. Du kan få det godt igen, og det er muligt du skal have lidt medicin som støtte i starten.

Held og lykke.

I samme båd

Written by Iver 13. sep 2015 17:08

Hej Thomas
Er på samme måde som du - efter ca 1 1/2 år uden medicin - igen røget i kulkælderen med en depression . Jeg har valgt at være helt åben om min sygdom overfor familie, venner og arbejde og har kun mødt støtte og forståelse.
Er under behandling på 6 uge, har en elendig dag med tuderi til morgen, er sygemeldt og prøver nu at kæmpe med sygdommen og medicinens elendige yo-yo-effekt og egen lave selvværd som mand. Men jeg VIL tilbage og ovenpå igen... og det, om så jeg skal være på depmedicin resten af livet." Den stærke" (og måske klogere på livet) kan vi måske igen blive....hvis der er brug for det.
Tal med familien, venner og få hjælp.
Varme venlige tanker herfra!